Vrijgezellendag

Vrijgezellenfeest - een dag om nooit meer te vergeten.
Een vrijgezellenfeest organiseren vergt veel tijd. Het moet een bijzondere dag zijn waar vooral heel veel lol bij moet komen kijken. Zowel voor mannen als voor vrouwen bieden wij de leukste vrijgezellenfeest activiteiten aan. Ons meest geboekte vrijgezellenfeest is Bubbel Bal (eventueel bijvoorbeeld in combinatie met Archery Tag . Bubbel Bal is een sportieve maar vooral hilarische activiteit. Wij zullen ervoor zorgen dat de vrijgezel nog lang aan deze dag zal terug denken.
Voordelen:
- Een vast bedrag en dus niet per persoon!
- Alles wordt van A tot Z geregeld (begeleiding aanwezig)
- Foto’s en filmpjes van de dag, als onmisbare herinnering

Alle activiteiten zijn ook los te huur zonder begeleiding. Zo heb je 12 tot 24 uur de mogelijkheid om er gebruik van te maken!
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram