Teamuitje

Maak jouw team sterker door middel van een van onze activiteiten.
Er is niets zo belangrijk dan een sterk en hecht team te zijn. Zowel bij de lokale sportclub als op de werkvloer. Daar hoort ook zeker ontspanning bij en leuke activiteiten. Wij bieden gelukkig de oplossing. Onze Kantel Kubus is de activiteit om een team dichter bij elkaar te brengen. Ga de strijd aan tegen het andere team. Er is maar een manier om het andere team te verslaan en dat is door goed samen te werken. Dat staat centraal! Wij hebben ook andere activiteiten zoals Bubbel Bal of Archery Tag die erg geschikt zijn voor teambuilding.

Voordelen:

- Een vast bedrag en dus niet per persoon!
- Alles wordt van A tot Z geregeld (begeleiding aanwezig)
- Foto’s en filmpjes van de activiteiten als aandenken

Alle activiteiten zijn ook los te huur zonder begeleiding. Zo heb je 12 tot 24 uur de mogelijkheid om er gebruik van te maken!
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
dinsdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram