Op zoek naar leuke activiteiten voor het jaarlijkse sportteam uitje?

 
Op zoek naar een activiteit voor het jaarlijkse sportteam uitje? Wij bieden verschillende en zeer diverse activiteiten die zeker in de smaak zullen vallen. Wij komen naar jullie sportclub toe! Liever bij ons op de locatie? Geen probleem! Wij beschikken over zowel een prachtig buiten (sport)veld als twee mooie sportzalen. Dus ook bij slecht weer ben je bij ons aan het juiste adres. Er is niet heel veel leuker dan een keer je eigen teamgenoten omver te beuken bij een potje Bubbel Voetbal. Bubbel Voetbal is erg leuk te combineren met een van onze andere activiteiten zoals Archery Tag of het XXL Voetbal Darten.

Liever voor teambuilding gaan? Probeer onze Kantelmuur ook wel Kantel Kubus uit! Werk samen en versla het andere team. Uniek in Nederland en maar bij enkele bedrijven te huren, waaronder bij ons!

Voordelen:

  • Een vast bedrag en dus niet per persoon!
  • Alles wordt van A tot Z geregeld (begeleiding aanwezig)
  • Foto’s en filmpjes van de activiteiten

Alle activiteiten zijn ook los te huur zonder begeleiding. Zo heb je 12 tot 24 uur de mogelijkheid om er gebruik van te maken!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram