BubbelBal kan je op veel verschillende manieren spelen, hieronder hebben wij kort opgesomd welke versies van dit hilarische spel vaak gespeeld worden. Mocht je zelf een leuk idee hebben dan horen wij dat natuurlijk graag en denken wij graag mee over de tal van mogelijkheden die er zijn. 

Voetballen

Natuurlijk is het mogelijk om het ‘normale’ voetbal te spelen met de BubbelBallen, het enige verschil is dat je in een grote opblazen plastic bal gevuld met lucht zit. Dit zorgt ervoor dat je ‘veilig’ omver geduwd kan worden, zonder dat dit pijn doet. Bij deze versie van Bubbel Voetbal zullen we een mini toernooi doen. Winnen levert 3 punten op, gelijkspel 1 punt en verliezen 0 punten net als bij het echte voetbal. Hierbij is het belangrijk je kracht goed te verdelen over de meerdere gespeelde spellen. Ga jij als eerste met volle inzet de eerste partij winnen? Of wacht jij tactisch af tot de andere teams zijn uitgeput. Ook is het mogelijk om bij dit type spel een afval toernooi te spelen. Waarbij iedere ronde het verliezende team afvalt. Totdat de laatste 2 partijen oog in oog met elkaar staan in de finale.

 

Last man standing

Elke speler speelt voor zichzelf, de speler die het langste blijft staan en dus niet omver wordt geduwd door een van de andere spelers wint het spel. Dit spel kan zelfs zonder voetbal gespeeld worden. Dit kan overigens ook in teams van 2 gespeeld worden.

 

Sumoworstelen

Iedereen droomt er wel eens van om te gaan sumoworstelen. Goed nieuws, want met deze nieuwe manier van Bubbel Bal is dat mogelijk. De BubbelBal die om je lichaam zit zal dienen als een ‘echt’ sumoworstelpak. Wie valt als eerste om en wie blijft juist het langste staan? Deze variant is erg leuk voor jong en oud. Waarbij de vaders vaak fanatiek eerste willen worden.

 

Koprollen estafette

Deze spelvariant is erg geschikt voor kinderen, wie van de kinderen weet als eerste de overkant van het veld te behalen door constant koprollen te maken? Ideaal voor kinderfeestjes!

Contant/ offerte aanvraag

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Wij zullen binnen 24 uur op je mail reageren info@vt-entertainment.com.

 

 

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram