Snelheidsmeter

Deze opblaasbare ‘schiettent’ met speedtest is ideaal voor alle sportclubs, sportdagen en andere evenementen.
Welk voetbaltalent kan het hardst schieten? Verschillende gaten in het net waar de voetballen ingeschoten kunnen worden, terwijl ook nog eens de snelheid wordt gemeten. Wie scoort de meeste punten en schiet het hardst, wie wordt de nieuwe Messi of Ronaldo? Na het schot wordt meteen zichtbaar op de Snelheidsmeter hoe hard er geschoten is. De Snelheidsmeter wordt verhuurd inclusief het opblaasbare kussen ook wel ‘schiettent’ genoemd.

Vraag naar de mogelijkheden!

snelheidsmeter
snelheidsmeter
24 uur huren
1,5 uur op onze locatie
1,5 uur op jullie eigen locatie
24 uur huren (zelf ophalen en terugbrengen) snelheidsmeter/ schiettent
Beschik je zelf over een goede locatie zoals een grasveld of een mooi terrein, dan is huren van de snelheidsmeter in combinatie met de opblaasbare schiettent een perfecte optie. Wil je het voor binnen huren dan heb je een binnenzaal nodig, ook dan is huren van de snelheidsmeter mogelijk. Houd er rekening mee dat je ook ruimte nodig hebt rondom het biljart voetbal.

Heb je een dergelijke ruimte, dan is vanzelfsprekend het huren zonder begeleiding de goedkoopste optie.

Hoe gaat huren in zijn werk?
Tijdsduur: 24 uur
Je haalt zelf alle materialen op bij onze opslag (Tilburg of Dordrecht) en brengt deze binnen 24 uur zelf weer terug (tegen extra betaling is het mogelijk om de snelheidsmeter te laten bezorgen) Wij bezorgen in heel Nederland.
Materialen: snelheidsmeter, schiettent, voetbal, uitleg op papier van opzetten en opruimen van de snelheidsmeter, uitleg op papier van spelregels en tips om het spel te spelen.
- Een sportieve activiteit: wie van de groep kan het hardst schieten?

Ideaal voor scholen (sportdagen/ gymlessen), kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en sportclubs. Geniet extra lang van deze geweldige activiteit. Huur de snelheidsmeter nu en probeer het zelf uit.

Liever laten bezorgen? Het is uiteraard mogelijk om de snelheidsmeter bij je te laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het maken van de reservering (de kosten worden dan automatisch berekend).

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen...
1,5 uur op onze eigen locatie de snelheidsmeter huren (inclusief begeleiding) 
De snelheidsmeter huren in de buitenlucht of binnen in een zaal? Dat kan vt-entertainment voor je regelen. Wij hebben mooie binnen- en buitenlocaties waar je de snelheidsmeter kunt gebruiken. Als je voor deze optie kiest zorgen wij voor de juiste locatie en de juiste materialen die je nodig hebt om het spel met de snelheidsmeter te kunnen spelen. Wij zetten alles klaar, blazen de de schiettent op en geven begeleiding en tips bij het spelen van het spel. Het opzetten gebeurt voordat jullie er zijn zodat jullie meteen kunnen beginnen met het spelen van van de schiettent en de snelheidsmeter. Na afloop zorgen wij ervoor dat alles weer wordt opgeruimd en wordt meegenomen. Zo ontzorgen bij alles en kunnen jullie je focussen op het genieten.

Snelheidsmeter in een zaal of in de prachtige buitenlucht?

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: 1 van onze prachtige buitenlocaties in Tilburg

Wij zorgen voor een begeleider en alle materialen:
-
Snelheidsmeter en statief
- Voetbal
- Schiettent
- Voetbal
- 1 blower en haspel
Informatie aanvragen...
1,5 uur de snelheidsmeter op jullie eigen locatie huren (inclusief begeleiding)
Met deze snelheidsmeter weet jij precies wie het beste of het hardste kan schieten. Met een schiettent als doelwit en een snelheidsmeter op statief kun je precies aflezen hoe hard je schiet. Neem jij het als voetbalteam tegen elkaar op? Ga jij voor precisie of snelheid? Het kan allemaal met dit sportieve spel.

Wanneer je kiest voor anderhalf uur begeleiding dan zorgen wij van vt-entertainment ervoor dat de schiettent met snelheidsmeter wordt geleverd en wordt opgezet. Hierbij wordt deze opgezet en de snelheidsmeter afgesteld.

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: jullie eigen binnen of buitenlocatie met een minimale afmeting van 35 m2.

Wij zorgen voor sportieve begeleiding van het spel en alle materialen:
Snelheidsmeter en statief
Voetbal
Schiettent
Voetbal
- 1 blower en haspel

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen....
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram