Scholen

Geschikt voor introducties, gymlessen, de koningspelen en sportdagen.

 
 
Bezig met organiseren van een sportdag, klassenuitje of kinderfeestje? Ben jij ook zo klaar met altijd dezelfde activiteiten? Kies dan voor de activiteiten van vt-entertainment. Ideaal voor scholen, origineel, zeer eenvoudig en ook goed betaalbaar. Bubbel BalArchery Tag en Dart Voetbal zijn drie hele opkomende activiteiten waar de leerlingen maar ook de docenten veel plezier van hebben.

 

Onderscheid je van andere scholen en ga verder dan een potje hockey, voetbal of een stormbaan. Ga voor onze nieuwste aanwinst de Kantel Kubus, ook wel kantelmuur genoemd. Welk team is als eerste aan de overkant en wint door middel van goed samen te werken?

 

Een innovatieve sportdag organiseren voor jouw school!

Speciaal voor scholen hebben wij een sportactiviteiten pakket samengesteld! Hoe leuk is dit? Eindelijk een vervanging voor de standaard ‘stormbanen, springkussens en andere niet originele sporten’. Wij organiseren sportdagen voor: basisscholen, voortgezet onderwijs en MBO/ HBO/ Universiteiten.

Wij komen naar jouw school (of sportdag locatie) met twee instructeurs en de meest innovatieve, hilarische en bovenal sportieve activiteiten. We bieden een programma wat tussen de 3 en 8 uur duurt. We zullen gebruik maken van zeven TOP activiteiten en dit is zelfs nog uit te breiden naar een achtste activiteit (professioneel lasergamen). Wij komen op alle scholen door heel Nederland.

  

Onze 7 TOP activiteiten:

Omdat elke school andere wensen heeft geven wij jullie graag passend advies per mail (info@vt-entertainment.com) of telefonisch (06-83867615).

 

Offerte aanvragen

Meer informatie of een offerte ‘op maat’? Wij helpen jullie als school graag verder. Stuur een mail naar info@vt-entertainment.com.

 

 
 
 
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
dinsdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram