Lasergamen

Lasergamen op jullie eigen locatie
Lasergamen wordt steeds populairder op eigen locatie. Erg geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teamuitjes en kinderfeestjes, en wat is er nu leuker dan dit te doen op jouw eigen locatie! Vt-entertainment bouwt jouw ruimte om tot een ware lasergame arena. Lasergamen op kantoor en in de supermarkt zijn de meest gekozen locaties van dit moment! Kortom jij bepaalt, waar, wanneer en hoe lang!
Indoor of outdoor lasergamen
Zowel indoor als outdoor door heel Nederland en België zijn wij te boeken met onze professionele lasergame pistolen. Of je nu in het park, bos, supermarkt, loods, kantoor of strand gaat lasergamen, onze professionele lasergame pistolen geven het gevoel dat je in een van de grote indoor lasergame hallen staat. Daarbij zorgen wij voor de materialen, begeleiding en transport.
Lasergamen By Night
Lasergame By Night! Ja. je leest het goed! Bij ons is het ook mogelijk om na zonsondergang te lasergamen, dit maakt het nog spannender. Vraag naar de mogelijkheden: info@vt-entertainment.com  (Het is niet noodzakelijk dat het donker is, zelfs bij licht hebben de lasergame pistolen een bereik van +/- 150 meter.).
Lasergamen in de supermarktlasergamen vt-entertainment

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram