Pannaveldjes 3 in 1

Ons Pannaveld kan niet ontbreken op een sportdag, straatfeest of buurtfeest.
Het 3 in 1 Pannaveld is al jaren een begrip op straatfeesten, buurtfeesten, evenementen, scholen en verenigingen. Het 3 in 1 Pannaveld is zeer eenvoudig in gebruik en kan binnen 15 minuten met circa 1 tot 2 personen worden opgezet.

Wie krijgt als eerste de bal tussen de benen van de tegenstander? Oftewel wie maakt als eerste een Panna hoe het in de volksmond ook wel genoemd wordt. Blijf jij aan de bal en maak jij er nog een mooi trucje achter aan?

Wedstrijdjes duren gemiddeld 3 minuten. De jongste mag beginnen en krijgt de bal dus als eerste. Na afloop van de 3 minuten wordt er gekeken wie de meeste punten heeft gemaakt. Een doelpunt telt als een punt en een panna telt zelfs als twee punten.

Vraag naar de mogelijkheden!

pannaveldjes
pannaveldjes
Pannaveldjes
24 uur huren
1,5 uur op onze locatie
1,5 uur op jullie eigen locatie
24 uur huren (pannaveldjes (3 in 1) op eigen locatie huren)
Beschik je zelf over een goede locatie zoals een groot grasveld of een mooi vlak terrein, dan is huren van het pannaveld een perfecte optie. Wil je het voor binnen huren dan heb je een ruime binnenzaal nodig, ook dan is huren van de pannaveldjes mogelijk. Houd er rekening mee dat je ook ruimte nodig hebt rondom het biljart voetbal, dus een ruimte van minimaal 140 m2 is belangrijk.

Heb je een dergelijke ruimte, dan is vanzelfsprekend het huren zonder begeleiding de goedkoopste optie.

Hoe gaat huren in zijn werk?
-
Tijdsduur: 24 uur
Je haalt zelf alle materialen op bij onze opslag (Tilburg of Dordrecht) en brengt deze binnen 24 uur zelf weer terug (tegen extra betaling is het mogelijk om de pannaveldjes te laten bezorgen) Wij bezorgen in heel Nederland.
Materialen: pannaveldjes, 1 blower, 3 ballen, uitleg op papier van opzetten en opruimen van het 3 in 1 pannaveld, uitleg op papier van spelregels en tips om het spel te spelen.
Een sportieve activiteit waar straatvoetbal en gewoon voetbal samenkomt en waaraan iedereen veel plezier aan beleeft!

Ideaal voor scholen (sportdagen/ gymlessen), kinderfeestjes en sportclubs. Geniet extra lang van deze geweldige activiteit. Huur het pannaveld voetbal nu en probeer het zelf.

Liever laten bezorgen? Het is uiteraard mogelijk om de pannaveldjes bij je te laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het maken van de reservering (de kosten worden dan automatisch berekend).

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen...
1,5 uur op onze eigen locatie pannaveldjes huren (inclusief begeleiding) 
Het dit enorme Pannaveld maak je indruk op de hele buurt of op de hele voetbalvereniging. Tegen wie neem jij het op in het 3 in 1 pannaveld? Het team met de jongste speler mag beginnen. Als je voor onze locatie kiest dan regelen wij een van onze mooie locaties. Zodra jij aankomt staat alles al klaar. De juiste materialen zijn aanwezig en wij hebben het pannaveld al opgeblazen. Jullie hoeven je alleen maar te focussen op het spel. Gezellig voetballen met heel de familie of tegen je beste vriend. Na afloop ruimen wij alles weer netjes op en nemen het weer mee.

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: 1 van onze prachtige buitenlocaties in Tilburg

Wij zorgen voor een begeleider en alle materialen:
Pannaveld 3 in 1
Voetbal
- 1 blower en haspel
Informatie aanvragen...
1,5 uur pannaveldjes op jullie eigen locatie (inclusief begeleiding)
Met dit gigantische pannaveld maak je indruk op heel de buurt. Je kunt dit spel spelen waar je maar wil mits er geen obstakels zijn. Het spel kan dus op steen, gras of bijvoorbeeld zand gespeeld worden. Tevens kan dit ook binnen gespeeld worden. Ideaal of om met het hele team te spelen of bijvoorbeeld bij een gigantisch buurtfeest.

Als je kiest voor anderhalf uur begeleiding dan regelen wij alles spullen die moeten worden meegenomen. Wij blazen het gigantische pannaveld op en leveren de voetballen erbij. Dan is het aan jullie om het tegen elkaar op te nemen. Bij het spel mag je jongste van de 2 de aftrap nemen met de bal. Na afloop ruimen wij alles zorgvuldig op

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: jullie eigen binnen of buitenlocatie met een minimale afmeting van 50 m2.

Wij zorgen voor sportieve begeleiding van het spel en alle materialen:

Pannaveld 3 in 1
Voetbal
1 blower en haspel

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen....
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram