Over ons

Wat houdt vt-entertainment in? Vt-entertainment is een bedrijf dat in de zomer van 2015 is bedacht door Teun Verschuren en wat nu gerund wordt door Teun en een aantal jongeren uit en rondom Tilburg. Het bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen: (voetbal) attractie verhuur van o.a. Bubbel Bal, Dart Voetbal en Archery Tag en het verhuren van Lasergame sets. Wij willen elk event of uitje tot iets onvergetelijks maken en daar werken wij elke dag voor met heel veel liefde en passie.
Teun aan het woord...
"In 2015 kwam ik met idee om een verhuur bedrijf te starten. Er moest een alternatief komen voor het geven van Lasergamefeestjes. Vaak was dit veel te duur en maar heel kort. Na lang zoeken op het internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een bedrijf dat Lasergame Pistolen speciaal voor thuis gebruik verkocht. Deze heb ik destijds opgekocht en ben ik gaan verhuren. Zo werd het mogelijk dat bijna ieder kind een Lasergame Feest kon geven. Het was niet duur en je had de Lasergame Kist een hele dag tot je beschikking.

In juni 2016 ben ik dit gaan uitbreiden met het hilarische spel Bubbel Bal. Zelf had ik dit een keer gedaan op familieweekend en er kwam zoveel in de mens naar boven, dat ik dacht dit moet ik toevoegen aan mijn verhuur bedrijf. Gelukkig sloeg dit aan en zal vt-entertainment binnenkort zelfs van twee activiteiten naar acht verschillende activiteiten gaan uitbreiden (april 2018). Een mooi maar vooral spannend project.

Met heel veel passie en plezier werk ik hele dagen aan dit bedrijf. Om zoveel mogelijk mensen blij te maken tijdens de activiteiten die wij aanbieden. Ik hoop dat ik nog jaren door mag gaan met dit fantastische werk!

Heel veel plezier met het boeken van jouw uitje en wie weet tot ziens!"

Teun Verschuren,
Eigenaar vt-entertainment
Archery Tagbubbel voetballasergamen vt-entertainment
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zaterdag bereikbaar: 10.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram