Levend Monopoly, het bedrijfsuitje voor in het centrum!

In dit spel spelen jullie het spel monopoly in het echt. Als eigenaren van een vastgoedkantooris het jullie taak om zoveel mogelijk geld te verdienen. Hoe dikker de portemonnee, hoe beter! Door middel van verschillende taken en opdrachten kunnen jullie het meeste geld binnenslepen. Door middel van teambuilding, een slimme strategie en vooral goed met elkaar te communiceren weten jullie de sleutel tot succes te vinden. Maar jullie zijn niet de enigen die dit doen. Er ligt keiharde concurrentie op de loer, die die uit dezelfde vijver vist. Gewapend met een iPad en een live GPS locatie spelen jullie het spel. Na een tijdje komt er een zogenaamde bankier voorbij die je te pakken moet krijgen. Lukt jou dit met je team door middel van goed samenwerken? Dan ontvang je een flinke beloning. Wees de concurrentie te slim af en werk goed samen in dit levensgrote en tactische spel, want dan zul jij met je team winnen.

 

Hoelang duurt Levend Monopoly?

Dit kan je zelf bepalen, elke groep heeft andere wensen en dat begrijpen wij van vt-entertainment heel erg goed. Daarom maken wij graag een voorstel op maat voor jullie. Gemiddeld duurt een citygame uitje 2 uur.

 

Compleet verzorgd uitje?

Wil jij graag samen met je collega’s, vrienden of familieleden genieten van een compleet verzorgd uitje? Levend Monopoly is uitstekend te combineren met een drankje vooraf, lunch of borrel. Hier onder hebben wij een voorbeeld van een leuk programma staan, uiteraard is dit helemaal op wens af te stellen.

 

10.30 uuruitleg + koffie/ thee
11.00 uurLevend Monopoly – deel 1
12.30 uurLunch
14.00 uurLevend Monopoly – deel 2
15.30 uurPrijsuitreiking + borrel

 

Tarieven – wat kost het uitje ‘citygame’?

Levend Monopoly is al vanaf €29,50* p.p. te boeken bij vt-entertainment. Om je een exacte prijsindicatie te geven, kan je het beste ons een mail sturen met het aantal deelnemers, gewenste stad en hoelang jullie een van de vele spellen willen spelen. Dit kan dus per mail (info@vt-entertainment.com), maar kan uiteraard ook telefonisch (+31 6 83867615), ook via Whatsapp.

*prijzen zijn excl. btw

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram