Lasergamen spellen

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde lasergame pistolen van dit moment is het mogelijk om vele verschillende spellen te spelen. Wij maken gebruik van zeer professionelematerialen wat ervoor zorgt dat de lasergame ervaring nog veel groter wordt!

 

Free for all

Niks geen team! Iedereen speelt voor zichzelf en aan het eind van het spel zal er een winnaarzijn. We starten het lasergame potje met allemaal 15 levens en jullie gaan 10 minuten (per wedstrijdje) de strijd met elkaar aan. Voor iedere speler die jij raakt krijg je een punt, de deelnemer met de meeste punten wint het spel.

 

FORTNITE (vooral heel leuk voor kinderen)

De topper van dit moment, ieder kind heeft inmiddels wel eens FORTNITE gespeeld op de PlayStation of Xbox. Vanaf nu is het mogelijk om dit bij ons te spelen in een lasergame variant. Beleef het FORTNITE nu dus echt. Vind jij als eerste de shotgun en zal jij de tegenstander van dichtbij een aantal keer moeten raken of vind jij meteen de sniper en moet je juist vanaf een grotere afstand de tegenstander uitschakelen, wat in een keer kan lukken. Probeer het nu zelf uit en boek dit spannende en super coole uitje!

 

Last man standing

Iedereen speelt voor zichzelf en start met evenveel levens. Wie lukt het om het langst in het spel te blijven? Zodra jij geen levens meer hebt ga je naar het beginpunt en verlaat je het spel. Naar verloop van tijd zal er een deelnemer over blijven en die wint het spel, helemaal in zijn eentje! Een leuke vernieuwende versie van dit spel is de FORTNITE variant. Last man standingmaar dan in een nieuw jasje met onze lasergame pistolen.

 

Team Death match

Samen met je team start je een teamoverleg om de tactiek te bespreken. Vervolgens ga je samen met je team goede verstopplekken zoeken en na 2 minuten zullen alle lasergame pistolen geactiveerd worden en begint het spel echt. Uiteindelijk zal er een team winnen: Het team met de meeste punten (als de tijd op is) of het team dat als eerste het andere team uitschakelt.

 

Capture the flag

Levend stratego maar dan in combinatie met lasergamen. Samen met je team verstop je eigen teamvlag. Zodra beide teams de vlaggen hebben verstopt zullen de lasergame guns worden geactiveerd en kan het spel beginnen. Lukt het jou om de vlag van de tegenpartij te vinden en naar je eigen ‘kamp’ te brengen zonder dat je geraakt wordt door een tegenstander? Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je als team je eigen vlag beschermd en de tegenstander afschiet die in de buurt komen van je teamvlag.

Het winnende team heeft of de vlag van de tegenpartij naar het beginpunt gebracht of het gehele team van de tegenpartij uitgeschakeld.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram