Lasergamen op school

Lasergamen met de hele klas op school
Lijkt het jou leuk om samen met je klas te gaan lasergamen op school door het gehele schoolgebouw of in de sportzaal? Ga samen met alle leerlingen uit je klas de strijd met elkaar aan. Rennend door de school, gewapend met een lasergame pistool de tegenstander uitschakelen? Gedurende het lasergamen zullen wij verschillende versies doen. Er zijn met ons lasergame systeem namelijk vele spellen mogelijk: het bekende FORTNITE kan gespeeld worden of een van de andere spellen: Free for all, Team Death match, capture the flag en/ of lastmanstanding.
Geschikte locatie voor het lasergamen?
Lasergamen in de school, hoe vet is dat? Of het nu door het hele schoolgebouw is of alleen in de gymzaal, het wordt in ieder geval een super gaaf uitje! Om het nog leuker en spannender te maken kunnen de lichten uit gezet worden en kunnen de leerlingen gaan lasergamen in het donker. Wij denken graag met je mee. Wij zijn te bereiken op (+31 6 8386 7615) ook via WhatsApp, je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen naar info@vt-entertainment.com.
Hoe veel lasergame guns moeten wij huren?
Wij geven graag advies hoe veel lasergame wapens jullie het beste kunnen huren. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers die mee doen, hoe groot de speelruimte is en hoe lang jullie willen lasergamen. Wij denken graag met jullie mee om het best passende aanbod voor jullie te maken.

Voor scholen en (sport)verenigingen hanteren wij speciale prijzen, informeer naar de mogelijkheden (06-83867615 of info@vt-entertainment.com).
Scholen en verenigingen
Voor scholen en verenigingen hanteren wij speciale prijzen voor het huren van de professionele lasergamewapens, informeer naar de mogelijkheden.
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram