Lasergamen

Lasergamen op eigen locatie
Het ideale bedrijfsuitje voor jong en oud haal je nu ook naar jouw eigen locatie toe. Met onze professionele lasergamen verzorgen wij een middag om niet snel te vergeten. Zo toveren wij jouw kantoor, supermarkt of welke locatie jij maar wenst om tot de perfecte lasergame sfeer! Dit kan bij ons zowel indoor als outdoor om zo jou volledig te ontzorgen.

Naast het verzorgen van de perfecte aankleding van de omgeving worden onze professionele lasergame pistolen altijd inclusief begeleiding aangeboden. Zo hoef je zelf niks meer klaar te zetten of uit te leggen en kan je ook als organisator volledig meegenieten. De begeleider legt het spel goed uit en biedt handvaten voor welke spelvarianten en teamsamenstellingen het beste bij de situatie passen. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is zoveel mogelijke raak schieten!
Lasergamen at night
Wil je een extra dimensie toevoegen aan het spel? Wacht dan met het lasergamen tot het donker is, zo wordt het spel nog spannender en levensecht. Dit kan zowel buiten onder de sterren als binnen in een volledig donkere supermarkt of kantoor. Eventueel ook gecombineerd met licht en rook effecten!

(Een donkere omgeving is overigens niet noodzakelijk! Onze lasergame pistolen hebben een bereik van 150 meter, dit zowel overdag als nachts.)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw locatie en uitje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! Mail of bel ons.
lasergamen op schoollasergamen vt-entertainment
Lasergamen in de supermarktlasergamen op het strand

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zaterdag bereikbaar: 10.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram