Lasergamen op het strand

Lasergamen op het strand
Er is geen vettere locatie dan op het strand of in de duinen om te lasergamen. Wij komen naar jullie toe (strand ergens gelegen in Nederland) en wij zullen onze complete professionele lasergame set mee nemen. Gedurende de activiteit zullen we samen aan het begin teams maken en daarna zullen jullie verschillende spellen spelen. Zowel in teams (Team Death Matchof Capture the Flag), maar ook ieder voor zich is mogelijk(Last Man Standing of de FORTNITEversie). Lasergamen op het strand is leuk voor jong en oud en kan zowel in de zomer als hartje winter. Van Schiermonnikoog, Terschelling, Zeeland tot Bergen aan Zee, wij komen overal met onze speciale lasergameset. Lasergamen op het strand is de nieuwste rage.
Met wie kan ik lasergamen op het strand?
Je kan met bijna iedereen gaan lasergamen op het strand bij jullie in de buurt. Ga samen met je collega’s de strijd aan en geniet van een spannend en vooral sportief bedrijfsuitje. Maar ook samen met je vrienden of klasgenoten kan je de strijd aan gaan op het strand. Kinderfeestjeszijn daarnaast ook erg populair op het strand of in de duinen. Er is namelijk meer dan genoeg ruimte om rond te rennen en te verstoppen.
Combi-deals lasergamen
Het lasergamen op het strand is ook leuk te combineren met andere activiteiten. Zo kan je bijvoorbeeld Bubbel Voetballen op het strand of Archery Tag (combi tussen trefbal en paintball) doen. Boek je twee of meer activiteiten tegelijk dan profiteer je van leuke kortingen.
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram