Lasergamen in Uden

Wist je dat je in Uden ook lasergame pistolen (zelfs een complete set inclusief begeleiding) kunt huren? Wij komen graag met al onze (professionele) lasergame spullen naar jullie eigen locatie in Uden toe. Wij zullen op verzoek obstakels, legernetten, rookmachines en laserlampen mee nemen. Heb jij altijd al willen lasergamen met collega’s of vrienden uit Uden? Dan is dit je kans!

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Uden?

Dit bepaal jij helemaal zelf (natuurlijk in overleg met je vrienden/ collega’s of familieleden). Komen jullie hier niet helemaal uit dan helpen wij jullie graag! Voor meer informatie kunnen jullie een mailtje sturen naar info@vt-entertainment.com, WhatsAppen of gewoon bellen op 06-83867615.

 

Hoeveel professionele lasergame pistolen moet ik huren in Uden?

Ook hier geven wij graag een passend en op maat gemaakt advies voor. Een voordeel gelukkig is dat je niet voor elke deelnemer een lasergame pistool hoeft te huren als je gaat lasergamen op je eigen locatie in Uden. Wij maken gebruik van professionele lasergame pistolen en het lasergamen is vermoeiender dan je denkt.

 

Wat is een geschikte locatie om te lasergamen in Uden?

Je kan bijna overal gaan lasergamen. Gelukkig zijn wij inmiddels al op vele locatie mogen komen en weten wij de extra leuke plekken. Zo zijn wij bijvoorbeeld al eens in een supermarkt geweest in Uden om na sluitingstijd te gaan lasergamen. Dit kan jij natuurlijk ook gaan doen met je collega’s. Maar samen met je vrienden of kinderen in het bos gaan lasergamen in Uden is ook erg geschikt.

Voor meer informatie of de tarieven voor het professioneel lasergamen in Uden op jullie eigen locatie, kunnen jullie het beste  het formulier (rechts)  invullen of contact met ons opnemen per mail: info@vt-entertainment.com.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram