Lasergamen in Tilburg

Boek nu onze mobiele professionele lasergame set en wij komen graag naar jouw locatie in Tilburg toe met alle benodigde materialen. Heb jij een gave locatie in Tilburg om te lasergamen: supermarkt, loods, opslag, (oud)schoolgebouwbedrijfspand of gewoon bij jou in de achtertuin? Onze lasergame pistolen schieten tot wel 150 meter afstand nauwkeurig. Doordat deze lasergame pistolen zeer professioneel en realistisch zijn is het nog spannender en leuker om te doen. Lasergamen in Tilburg op je eigen locatie is nog nooit zo leuk geweest!

Tijdens het lasergamen wat gemiddeld 2 uur duurt maken wij samen verschillende teams en zullen we verschillende spelvarianten gaan doen. Er is meer dan genoeg keuze tussen alle spellen die wij kunnen aanbieden. Van Capture the flag tot Team Death match, maar ook de nieuwste variant FORTNITE lasergamen kan gespeeld worden in Tilburg.

 

Hoe veel lasergame pistolen moeten wij huren?

Deze vraag krijgen wij erg vaak. In veel gevallen willen mensen evenveel lasergame pistolenhuren als het aantal  deelnemers. Dit is niet ons advies, het spel is erg vermoeiend en je wil niet binnen 15 minuten klaar zijn. Even naar het andere team kijken en de tactiek bespreken met je eigen team kan dus zeker geen kwaad. Vraag naar de mogelijkheden en wij denken graag met je mee! Bel ons of stuur even een mailtje (06-83867615 of info@vt-entertainment.com).

 

Voor wie is lasergamen op eigen locatie in Tilburg geschikt?

Lasergamen in Tilburg is leuk voor jong en oud. Door gebruik te maken van professionele lasergame wapens is het zeer geschikt als personeelsuitje of voor een familieweekend. Ook veel Tilburgse vrijgezellenfeesten en lasergame kinderfeestjes in Tilburg worden gegeven met onze lasergame set.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram