Lasergamen in Rotterdam

Lasergamen op jouw eigen locatie in Rotterdam: de nieuwste rage van dit moment! Samen met je collega’s lasergamen in een (oud)kantoorpand of gewoon in de Rotterdamse supermarkt na sluitingstijd? Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en zeer professionele lasergamepistolen. Dat maakt het lasergamen nog leuker, realistischer en spannender. Liever een stoer en spannend kinderfeestje geven in Rotterdam? Ook hier is het lasergamen erg geschikt voor. Wij komen met alle spullen naar jullie eigen locatie toe en zorgen ervoor dat jullie eigen locatie in Rotterdam wordt omgetoverd tot een echte lasergame ruimte. Denk aan obstakels, legernetten en rookmachines.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Rotterdam?

Dat is helemaal aan jullie! Gemiddeld wordt er 2 uur geboekt. Wij zorgen ervoor dat we van tevoren alles klaar leggen en dat jullie echt in dit geval 2 uur kunnen lasergamen. Dit zorgt ervoor dat jullie verschillende wedstrijdjes van 10 tot 12 minuten kunnen spellen. Tussen de wedstrijdjes kunnen jullie even pauzeren met je team en de tactiek van de andere teams afkijken.

 

Hoeveel professionele lasergame wapens moet ik huren in Rotterdam?

Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers die mee doen aan het lasergamen. Tijdens de lasergame wedstrijdjes ben je veel aan het rennen en bewegen. Na afloop van een wedstrijdje (10 – 12 minuten) wil je vaak even uit rusten. Het is daarom ook niet noodzakelijk om voor elke deelnemer een eigen lasergame pistool te huren.

 

Wat is een geschikte locatie om te lasergamen in Rotterdam?

Lasergamen kan op bijna elke eigen locatie in Rotterdam van jullie! Of het nu gaat om een grote achtertuin, een kantoorpand, een grote loods of zelfs in een supermarkt lasergamen in Rotterdam: het is allemaal mogelijk. Het is wel erg leuk als al er wat obstakels aanwezig zijn om je tijdens het lasergamen achter te kunnen verschuilen. Daarnaast kunnen wij op verzoek ook nog opblaasbare obstakels mee nemen.

 

Voor wie is het lasergamen in Rotterdam geschikt?

Met onze professionele lasergame pistolen kunnen kinderen vanaf 12 jaar gaan lasergamen. Het populairste in Rotterdam zijn de bedrijfsuitjes. Hoe vet is het om in een bekende omgeving (denk aan een kantoorpand, loods, supermarkt, opslag of een winkel) te gaan lasergamen met je collega’s? Samen met je vrienden gaan lasergamen in het bos van Rotterdam behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Maar ook de stoerste kinderfeestjes (zelfs een FORTNITE-variant) van Rotterdam bieden wij met onze professionele lasergame pistolen aan. Leuk voor jong en oud dus.

 

Lasergamen combineren met een andere activiteit in Rotterdam?

Lasergamen is ook erg leuk te combineren met een van onze andere activiteiten, zoals bubbel voetballen of Archery Attack. Bijvoorbeeld 1 uur lasergamen en 1 uur Archery Attack. Op die manier kan je zelfs met hele grote groepen deze activiteiten doen.

 

Tarieven lasergamen in Rotterdam

Meer informatie met betrekking tot de prijzen van het lasergamen op jullie eigen locatie in Rotterdam, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! Dit kan per mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp).

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram