Lasergamen in Roosendaal

Samen met je vrienden of collega’s op jullie eigen locatie gaan lasergamen is vanaf nu mogelijk in Roosendaal, hoe vet is dat! Wij zorgen ervoor dat jullie eigen locatie wordt omgebouwd tot een echte lasergame arena (denk aan obstakels, rookmachines, laserlampen en legernetten). Doordat wij gebruik maken van professionele lasergame wapens is het nog leuker om te lasergamen op jullie eigen locatie in Roosendaal. Tijdens het lasergamen zullen we verschillende potjes spelen en verschillende spellen spelen: Free for all, Last man standing of Team Death match, Capture the flag en/ of de FORTNITE versie van het lasergamen.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Roosendaal gemiddeld?

Wij adviseren altijd om 2 uur te lasergamen in Roosendaal. Dit is de populairste en de meest geboekte versie. Wij adviseren jullie graag wat voor jullie groep de meest geschikte tijd is om te lasergamen op jullie eigen locatie in Roosendaal.

 

Lasergamen by night in Roosendaal

Je leest het goed, het is inderdaad ook mogelijk in Roosendaal om te lasergamen by night! Dit wil zeggen dat we na zonsondergang outdoor of indoor gaan lasergamen in Roosendaal. Dit maakt het lasergamen nog spannender en leuker!

 

Hoeveel professionele lasergame pistolen moet ik huren in Roosendaal?

Dit is moeilijk te zeggen. Dit hangt namelijk af van het aantal deelnemers en hoelang jullie willen gaan lasergamen op jullie eigen locatie in Roosendaal. Gelukkig kunnen wij jullie hier goed in adviseren. Voor meer informatie kunnen jullie een mailtje sturen naar info@vt-entertainment.com, WhatsAppen of gewoon bellen op 06-83867615.

 

Welke lasergame spellen kan ik spelen in Roosendaal?

Er zijn heel veel spellen mogelijk met onze lasergame pistolen. Wij maken gebruik van de nieuwste lasergame technieken in Nederland. Door onze software kunnen wij zelfs spellen zelf ontwikkelen. Zo hebben wij onder andere een FORTNITE versie ontwikkeld speciaal voor kinderen. Maar ook andere spellen als Team Death Match (erg geschikt voor volwassen) is mogelijk bij jullie op locatie in Roosendaal.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram