Lasergamen in Oss

Ben jij ook klaar met de indoor lasergamehallen waar je maar 10 of 12 minuten mag lasergamen? Dan hebben wij de oplossing door naar jouw eigen locatie in Oss te komen met onze eigen lasergame uitrusting (naast de professionele lasergame pistolen nemen wij legernetten, rookmachines, obstakels en nog andere materialen mee om het lasergamen zo leuk en spannend mogelijk te maken in Oss). Met onze lasergame set is het mogelijk om vele verschillende spellen te doen: Free for all, Fortnite,  Team Death match, Capture the flag en/ of Last man standing.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Oss gemiddeld?

Dat is helemaal aan jullie! Of jullie 1 uur of misschien zelfs wel 4 uur willen lasergamen, het is allemaal mogelijk bij ons. Wij denken graag met jullie mee hoeveel tijd jullie ongeveer nodig hebben. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal lasergame pistolen. De gemiddelde duur van het lasergamen met onze professionele set in Oss is 2 uur. Wil je meer informatie hierover kan je contact opnemen met ons info@vt-entertanment.com of telefonisch +31 6 83867615 (ook per WhatsApp te bereiken).

 

Hoeveel professionele lasergame guns huren in Oss?

Dit hangt af van het aantal personen en hoelang jullie willen gaan lasergamen. Wij krijgen vaak de vraag of je evenveel lasergamepistolen moet huren als het aantal personen dat mee doet aan het lasergame toernooi op jullie eigen locatie in Oss. Gelukkig is dat niet noodzakelijk, sterker nog wij adviseren om niet voor elke persoon een lasergame pistool te huren. Wij adviseren jullie graag en maken graag een voorstel op maat wat helemaal aan jullie wensen voldoet.

 

Voor wie is het lasergamen in Oss geschikt?

Het lasergamen in Oss is geschikt voor jong en oud. Het leuke aan onze professionele set is dat je het zowel met kinderen (vanaf 8 jaar) als ouderen kan doen. Wij maken gebruik van de nieuwste lasergame technieken en dit maakt de lasergame beleving in Oss nog groter en realistischer. Daarnaast zullen wij jullie eigen locatie in Oss ombouwen tot een echte lasergame arena. Kortom lasergamen in Oss is geschikt voor iedereen die een avontuurlijke en spannende activiteit wil doen. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, familiedagen en nog veel meer in Oss.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram