Lasergamen in Leiden

Boek nu lasergamen op je eigen locatie in Leiden. Vanaf heden is het mogelijk om te gaan lasergamen in Leiden. Hoe vet is dat?! Samen met je collega’s, vrienden, teamgenoten of mede-studenten kan jij op elke gewenste locatie in Leiden gaan lasergamen. Wij komen naar jullie toe en zullen je locatie ombouwen tot een echte lasergame arena. Wij nemen natuurlijk onze professionele lasergamepistolen mee, maar daarnaast zullen wij ook nog opblaasbare obstakels, camouflagenetten en andere lasergame attributen meenemen. Gedurende het spel zijn er verschillende spelmogelijkheden: Free for all, FORTNITE,  Team Death match, Capture the flag en/ of Last man standing. Keuze genoeg dus!

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Leiden?

Gemiddeld duurt het lasergamen in Leiden op jullie eigen locatie: 2 uur. Natuurlijk kunnen wij dit helemaal aanpassen naar jullie wens. Wij denken graag met jullie mee om ervoor te zorgen dat jullie de ultieme lasergame beleving krijgen in Leiden. Of dit nu in de Albert Heijn is op jullie locatie of met een kinderfeestje in de omgeving van Leiden.

 

Voor wie is het lasergamen in Leiden op jullie eigen locatie geschikt?

Lasergamen op jullie eigen locatie in Leiden is geschikt voor bedrijfsuitjes (in een kantoorpand, loods, opslag, winkel, bedrijventerrein of gewoon in de supermarkt), vrijgezellenfeest (in een bos, in de duinen of in het park), kinderfeestjes of de familiedag. Vele mogelijkheden in Leiden dus!

 

Lasergamen en Archery Attack op je eigen locatie in Leiden COMBI-DEALS?

De meest geboekte combideal in Leiden is Archery Tag & lasergamen op eigen locatie. De ideale activiteit voor vrijgezellenfeesten en scholen. Deze spannende en innovatieve activiteiten zorgen voor ruim 3 uur (of meer!) spelplezier en zorgt voor veel adrenaline.

 

Tarieven voor het lasergamen (op eigen locatie) in Leiden

Wil je meer informatie over de prijzen voor het lasergamen op jullie eigen locatie in Leiden? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! Dit kan per mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp).

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram