Lasergamen in Helmond

Nieuw! Lasergamen op je eigen locatie in Helmond wordt steeds populairder. Of je nu met je vrienden, collega’s of familie gaat lasergamen in een oud kantoorpand, bos of gewoon in je achtertuin, het is allemaal mogelijk bij vt-entertainment. Wij zullen met een professionele lasergame set naar jullie (ergens in Helmond) toe komen. Daarnaast, indien nodig, nemen wij ook nog leuke extra’s mee. Legernetten, rookmachines en opblaasbare obstakels.

Tijdens het lasergamen kunnen er verschillende spellen gespeeld worden: Free for all, Fortnite,  Team Death match, Capture the flag en/ of Last man standing.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Helmond gemiddeld?

Ons advies is om 2 uur te lasergamen, natuurlijk is dit afhankelijk van het aantal deelnemers dat meedoen met het lasergamen op jullie eigen locatie in Helmond. Wil je meer informatie hierover dan kan je contact opnemen met ons info@vt-entertanment.com of telefonisch +31 6 83867615 (ook per WhatsApp te bereiken).

 

Hoeveel professionele lasergame pistolen moet ik huren in Helmond?

Wij helpen jullie graag verder met het op maat maken van een geschikte lasergame activiteit op jullie eigen locatie in Helmond. Het aantal lasergame pistolen dat jullie kunnen huren is afhankelijk van het aantal personen dat mee doet met het professioneel lasergamen. Daarnaast vinden kinderen het vaak minder vermoeiend dan ouderen. Het advies is dan ook om minder lasergame pistolen te huren als je gaat lasergamen met volwassenen. Daarnaast is het van belang dat je niet voor elke deelnemer een pistool huurt. Het spel is erg vermoeiend en even rusten is dus niet heel erg. Dat is een mooi moment om samen met je team de tactiek voor de volgende lasergame wedstrijdjes te gaan bepalen. Kortom als jij gaat lasergamen in Helmond met je team, vrienden, collega’s, klasgenoten of wie dan ook wij geven je graag een passend advies.

 

Welke lasergame spellen kan ik spelen in Helmond?

Speciaal voor de beste kinderfeestjes in Helmond hebben wij een FORTNITE lasergame feestje ontwikkeld. Dit vinden de kinderen echt te gek en hier zullen ze nog lang over napraten met elkaar op school.

Ook voor bedrijfsuitjes/ personeelsuitjes zijn wij vaak te vinden in Helmond. Lasergamen in de bouwmarkt of supermarkt (DIRK, Jumbo, AH, Plus in Helmond) na sluitingstijd tussen de schappen en producten of gewoon in de loods van het bedrijfspand.

Ben je met een andere groep (vrienden/ familie/ klasgenoten), ook dan kan je bij ons terecht en komen wij graag bij jullie lasergamen op locatie in Helmond.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram