Lasergamen in Gouda

Ben jij op zoek naar een stoere en innovatieve activiteit in Gouda? Lasergamen is de nieuwste rage van dit moment en is erg populair voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, sportdagen en vrijgezellenfeesten. Wij bouwen jullie eigen locatie in Gouda om tot een echte lasergame arena. Wij zullen naast onze zeer professionele lasergame guns ook camouflagenetten, lampen en op aanvraag een rookmachine en opblaasbare obstakels meenemen. Samen met je collega’s lasergamen in een kantoorpand, loods, opslag, winkel of gewoon bij je thuis in de achtertuin? In Gouda is het op vele plekken mogelijk om te lasergamen op jullie eigen locatie.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Gouda?

Dat bepalen jullie helemaal zelf, wij kunnen jullie hierin uiteraard goed adviseren. Lasergamen wordt meestal voor 2 uur geboekt op locatie naar keuze in Gouda. Liever een hele dag lasergamen? Ook dat is mogelijk en wij sturen je graag een offerte op maat toe.

 

Hoeveel professionele lasergamepistolen moet ik huren in Gouda?

Het lasergamen is stiekem nog best wel vermoeiend en wij adviseren dan ook om niet voor elke deelnemer een eigen lasergame pistool te huren. Dit is uiteraard wel mogelijk, maar zeker niet noodzakelijk. Hoeveel lasergame pistolen je exact moet huren in Gouda op jullie eigen locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Vraag naar ons advies per mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via Whatsapp).

 

Voor wie is het lasergamen in Gouda op jullie eigen locatie geschikt?

Lasergamen op jullie eigen locatie in Gouda is erg populair bij vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, familiedagenklassen-uitjes. Ook voor kinderfeestjes is het lasergamen een zeer geschikte, originele en spannende activiteit. Hier hebben wij zelfs als een van de eerste in Nederland een FORTNITEversie voor ontwikkeld. Dit vinden alle kinderen in Gouda echt super vet om te doen!

 

Wat is een geschikte locatie om te gaan lasergamen in Gouda?

Vele locaties zijn geschikt voor het lasergamen in Gouda: kantoorpanden, loodsen, parken, sportzalen, scholen, duinen, sportclub, stranden of in supermarkten. Beschik jij over een andere locatie dan komen wij graag hiernaar toe.

 

Lasergamen en Bubbel Bal op je eigen locatie in Gouda COMBI-DEALS?

De meest geboekte superdeal in Gouda is Bubbel Voetbal & lasergamen op eigen locatie. De ideale activiteit voor vrijgezellenfeesten en scholen. Deze leuke en innovatieve activiteiten zorgen voor ruim 3 uur (of meer!) spelplezier.

 

Tarieven voor het lasergamen (op eigen locatie) in Gouda

Meer informatie over de prijzen voor het lasergamen op jullie eigen locatie in Gouda, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! Dit kan per mail info@vt-entertainment.comof telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp).

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram