Lasergamen in Eindhoven

Hoe vet is dat, het is mogelijk om op je eigen locatie in Eindhoven te lasergamen. Wij van vt-entertainment zullen alle materialen meenemen zodat wij jouw locatie in Eindhoven ombouwen tot een echte lasergame arena. Denk aan zeer ‘echte’ lasergame pistolen, legernetten, laserlampen, rookmachines en indien nodig nemen wij ook obstakels mee.

Een lasergame uitje in Eindhoven op je eigen locatie duurt gemiddeld 2 uur (langer of korter mag natuurlijk ook). Aan het begin zullen er teams gemaakt worden, nadat dat is gebeurd kunnen we starten met lasergamen.  Gedurende de activiteit zullen we verschillende spellen doen. Er is genoeg keuze: Free for all,  Team Death match, capture the flag, levend FORTNITE en/ of last man standing. Maar ook de lasergame FORTNITE versie is vanaf nu beschikbaar in Eindhoven.

 

Hoe veel lasergame guns moeten wij huren op onze locatie in Eindhoven?

Dit is geheel aan jou! Natuurlijk geven wij graag advies, zo is het bijvoorbeeld niet nodig om voor elke deelnemer een eigen lasergame pistool te huren. Het lasergamen kan best vermoeiend zijn en hoe leuk is het om ook gewoon te kijken naar je vrienden, collega’s of familieleden tijdens het lasergamen. Kan je meteen de goede en minder goede tactieken afkijken. Daarnaast heeft het te maken met de ruimte waar je gaat lasergamen in Eindhoven. Is dit binnen in bijvoorbeeld een supermarkt, bedrijfspand, school of wil je liever buiten in een mooi bos of grote achtertuin? Alles is mogelijk en wij geven graag een passend advies. Stuur een mailtje (info@vt-entertainment.com) of bel ons (06-83867615) en wij denken met jou mee.

 

Voor wie is het lasergamen geschikt in Eindhoven op eigen locatie?

Voor iedereen die ouder is dan 8 jaar. Wij worden veelal ingehuurd door bedrijven die een keer iets anders willen dan altijd maar dat bowlen in het centrum van Eindhoven. Lasergamen biedt de ideale oplossing en dat ook nog eens op jullie eigen (werk)locatie in Eindhoven. Ook op kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, schoolactiviteiten en nog veel meer zijn wij te vinden. Kortom lasergamen in Eindhoven zal gegarandeerd een succes worden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram