Lasergamen in een magazijn met je collega’s

Lasergamen in een magazijn met je collega’s
Lasergamen in het magazijn of de loods van je bedrijf? Een keer iets nieuws doen met je personeelsuitje dan is het lasergamen op jullie locatie zeker iets voor jullie! Wij werken met de nieuwste en meest professionele lasergame pistolen van dit moment. Zo is het onder andere mogelijk om na afloop de scores te bekijken en te zien of jij beter bent dan je collega of de stagiair binnen jullie bedrijf. Gedurende het lasergamen is het mogelijk om verschillende spelvarianten te spelen (Free for all, Fortnite, Team Death match, capture the flag en/ of last man standing). Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere spellen gedurende het lasergamen te doen.
Ideale locatie
Een magazijn, loods of opslag van een bedrijf is vaak de meest geschikte locatie om te lasergamen. Verschuilen achter pallets, stellingen en heftrucks terwijl je op zoek bent naar de tegenstander.
Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?
Je hebt ruimte en obstakels nodig om jezelf achter te verschuilen tijdens het lasergamen! Wij zorgen ervoor dat jouw loods, magazijn of opslag de ideale plek wordt om te lasergamen. Met bunkers, legernetten en nog veel meer stoere attributen zorgen wij ervoor dat jullie het spannendste teamuitje of personeelsfeest in jullie eigen pand krijgen. Iets waar nog vaak over zal worden nagepraat.
Hoeveel lasergame pistolen heb ik nodig?
Aan de hand van het aantal deelnemers geven wij graag passend advies. Gelukkig is het zeker niet nodig om voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Dit scheelt meteen in de kosten (in jullie voordeel natuurlijk!). Het professionele lasergamen is een echte sport, waardoor het best fijn is om even toeschouwer te spelen en te kijken hoe je collega’s aan het lasergamen zijn.
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram