Lasergamen in een kantoorpand

Lasergamen op kantoor met je collega’s
Wat is er vetter dan je eigen kantoor om te bouwen tot een echte lasergame arena?! Wij toveren jouw kantoor om zodat deze niet meer terug te herkennen is en jullie in teams de strijd met elkaar aan kunnen gaan. Gewapend met een professionele lasergamegun ga jij op zoek naar je tegenstander. Vol adrenaline spelen jullie verschillende spellen (Free for all, Team Death match, capture the flag en/ of last man standing).
Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?
Niks! Vt-entertainment zorgt ervoor dat jouw kantoor de ideale plek wordt om te lasergamen. Met bunkers, legernetten en nog veel meer toffe attributen zorgen wij ervoor dat jullie het spannendste teamuitje of personeelsfeest op jullie eigen locatie (ergens in Nederland of België) krijgen.
Hoeveel lasergame pistolen heb ik nodig?
Aan de hand van hoeveel mensen er zullen komen geven wij graag passend advies. Gelukkig is het zeker niet nodig om voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Dit scheelt meteen in de kosten (in jullie voordeel natuurlijk!). Het professionele lasergamen is een echte sport, waardoor het best fijn is om even toeschouwer te spelen en te kijken hoe je collega’s aan het lasergamen zijn.
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram