Lasergamen in Dordrecht

Lasergamen op jouw eigen locatie in Dordrecht is de nieuwste rage. Ga in een kantoorpandschoolgebouw, tuin, bos of in een grote loods de strijd aan met je vrienden, familie, klasgenoten of je collega’s. Wij zorgen ervoor dat je locatie in Dordrecht wordt omgetoverd tot een echte lasergame arena. Zodra wij aankomen zal de lasergame begeleider alle materialen klaar leggen (dit duurt gelukkig niet lang). Zodra de professionele lasergame pistolen klaar zijn voor gebruik kunnen er teams gemaakt worden. Dit doet de lasergame begeleider samen met jullie. Hierna kan het lasergamen meteen beginnen! Gedurende het spel zijn er verschillende spelmogelijkheden: Free for all, Fortnite,  Team Death match, Capture the flag en/ of Last man standing.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Dordrecht?

Dit is geheel aan jullie. Geef jullie wensen aan ons door en wij zullen een leuke en vooral spannende lasergame activiteit op maat voor jullie maken. De meest geboekte variant is 2 uur lasergamen. Het lasergamen op jullie eigen locatie in Dordrecht is namelijk erg vermoeiend. De wedstrijdjes duren gemiddeld 10 tot 12 minuten. Tussen de wedstrijdjes door kan je samen met je team de tactiek bij de tegenpartij afkijken en even rust nemen om je klaar te maken voor een nieuw lasergame gevecht.

 

Hoeveel professionele lasergame guns moet ik huren in Dordrecht?

Dit hangt van het aantal deelnemers af. Wij geven jullie graag een passend advies, gelukkig is het niet nodig om voor iedere deelnemer een eigen lasergame pistool te huren. Voor meer informatie kan je het beste even contact met ons opnemen info@vt-entertainment.com of 06-83867615.

 

Wat is een geschikte locatie om te lasergamen in Dordrecht?

Vele locaties zijn erg geschikt om te lasergamen. Denk aan een bos, grote achtertuin,  supermarkt of andere winkel (na sluitingstijd) en een loods. Naast deze locaties zijn er vast nog een tal van andere mooie locaties in Dordrecht om te lasergamen.

 

Lasergamen combineren met een andere activiteit in Dordrecht?

Lasergamen kan je ook erg goed combineren met andere activiteiten zoals Bumperball of footdarts. Zo kan je bijvoorbeeld 1 uur gaan bubbel ballen en daarna 1 uur gaan lasergamen.

 

Tarieven lasergamen in Dordrecht

Wil jij graag weten wat de prijzen zijn om op jullie eigen locatie te gaan lasergamen? Neem dan contact met ons op info@vt-entertainment.com of 06-83867615 (ook via WhatsApp). De prijzen hangen af van hoeveel lasergame pistolen er gehuurd worden.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram