Lasergamen in Den-Haag

Lasergamen op jouw eigen locatie in Den-Haag, hoe vet is dat! Samen met je vrienden of collega’s de strijd aan gaan. Wij komen met een professionele lasergame set naar jullie toe en op verzoek kunnen wij nog vette opblaasbare obstakels mee nemen naar jouw eigen locatie in Den-Haag. Of het nu om een personeelsuitje gaat in een supermarkt in Den-Haag of om een stoer kinderfeestje: lasergamen op eigen locatie is de trend van dit moment. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde laserwapens kunnen we zelfs het super populaire spel FORTNITE naspelen met onze professionele lasergame pistolen. Hoe leuk is dat voor kinderfeestjes?

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Den-Haag?

Dit bepalen jullie helemaal zelf. Wij adviseren jullie natuurlijk wel graag, gemiddeld worden de lasergame pistolen inclusief begeleiding vanuit vt-entertainment 2 uur gehuurd. We zullen samen in overleg een echt lasergame toernooi gaan spelen, iedereen speelt dus meerdere wedstrijdjes die gemiddeld 10 tot maximaal 12 minuten duren. Jij bepaalt dus hoelang je met het vrijgezellenfeest, familiedag, sportdag, vriendenuitje of met je collega’s wil gaan lasergamen in Den-Haag.

 

Hoeveel professionele lasergame wapens moet ik huren in Den-Haag?

Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers dat mee doet aan het lasergamen op jullie eigen locatie in Den-Haag. Wij adviseren om niet voor iedere deelnemer een eigen lasergame pistool te huren. Het lasergamen is stiekem nog best wel een beetje vermoeiend. Even rusten tussendoor kan dus zeker geen kwaad. Dat is meteen een mooi moment om samen met je team een kort teamoverleg te hebben om de beste lasergame strategie te bepalen.

 

Wat is een geschikte locatie om te lasergamen in Den-Haag?

Dit kan overal waar jij maar wilt! Heb je zelf geen geschikte locatie voor het lasergamen in Den-Haag? Vraag naar de mogelijkheden: wij denken graag met je mee. Het leukste aan een mooie lasergame locatie is natuurlijk wel een flink aantal aanwezige obstakels. Denk aan supermarktkarretjes, bomen, bureaus, kasten, stoelen, planten of gymzaal attributen. Mochten er geen obstakels aanwezig zijn op jullie eigen locatie in Den-Haag, dan kunnen wij camouflage netten en opblaasbare obstakels mee nemen, super leuk natuurlijk!

 

Lasergamen op eigen locatie in Den-Haag COMBI-DEALS?

Lasergamen is ook erg leuk te combineren met een van onze andere activiteiten, denk aan bubbel voetballen of Archery Attack. Bijvoorbeeld 1 uur lasergamen en 1 uur Archery Attack. Zo kan je zelfs met de grootste groepen genieten van deze fantastische activiteiten.

 

Tarieven lasergamen in Den-Haag

Meer informatie met betrekking tot de prijzen van het lasergamen op jullie eigen locatie in Den-Haag, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! Dit kan per mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp).

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram