Lasergamen in Den Bosch (’s-Hertogenbosch)

Beschik jij over een vette locatie: (bedrijfs)pand, schoolgebouw, supermarkt, grote winkel, loods, opslag, bos of een grote tuin? Dan komen wij naar jouw eigen locatie in Den Bosch met alle lasergame attributen! Wij zorgen dat jullie een onvergetelijk uitje krijgen. Zowel indoor lasergamen als outdoor lasergamen in Den Bosch is mogelijk bij ons. Wij zullen de ruimte ombouwen tot een echte lasergame arena. Denk aan obstakels, rookmachines, legernetten en nog veel meer. Je herkent je eigen ruimte niet meer terug.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Den Bosch gemiddeld?

Dit mag jij helemaal zelf bepalen, maar gemiddelde duren lasergame uitjes in Den Bosch 2 uur. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel deelnemers er mee doen en of het binnen/ buiten is. Wij denken graag met je mee!

 

Hoeveel lasergame pistolen huren op onze locatie in Den Bosch?

Ons advies en de meest geboekte variant is om niet voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Doordat wij gebruik maken van zeer professionele lasergame wapens, wil je graag meerdere potjes spelen. Dan is een pauze tussendoor best  fijn. Dat is een goed moment om samen met je team even bij de andere teams de tactiek af te kijken. Daarnaast verschilt het hoe groot de lasergame ruimte in Den Bosch is en of je het binnen of buiten speelt. Om dit helemaal passend bij jullie eigen locatie in Den Bosch te krijgen, helpen wij jullie graag verder. Vraag naar de mogelijkheden 06-8386715 , ook via WhatsApp te bereiken of per mail info@vt-entertainment.com.

 

Voor wie is het lasergamen in Den Bosch geschikt?

Voor jong en oud! Alle deelnemers dienen minimaal 8 jaar oud te zijn. Door gebruik te maken van professionele lasergame pistolen is het ook erg leuk voor volwassenen. Zo komen wij regelmatig in Den Bosch voor vrijgezellenfeesten of in de Jumbo en Albert Heijn in Den Bosch om te lasergamen, tussen alle artikelen in stellingen, met het personeel van de supermarkt. Er zijn een tal van mogelijkheden wat betreft het lasergamen in Den Bosch, dus waar wacht je nog op!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram