Lasergamen in Delft

Het populairste bedrijfsuitje in Delft van dit moment: lasergamen op eigen locatie. Gewapend met een lasergame pistool op zoek naar de tegenstander, schakel jij hem als eerste uit? Lasergamen in Delft kan op vele verschillende locaties denk aan een supermarkt (na sluitingstijd, met het personeel van de supermarkt in Delft), tussen de kasten en bureaus op je kantoorpand, in een bos, op school of simpel weg gewoon bij jou in de achtertuin. Kortom, wij komen waar en wanneer jij maar wilt met een professionele lasergame set (en camouflage netten, licht effecten en op aanvraag een rookmachine) naar jouw eigen locatie in Delft. Hoe tof is dat?

Wij maken gebruiken van de nieuwste lasergame wapens die een schietbereik hebben van maximaal 150 meter, het is mogelijk om verschillende wapens (shotgun, sniper of handpistool) te gebruiken. Daarnaast zijn er gedurende het spel verschillende spelmogelijkheden: Free for all, Fortnite,  Team Death match, Capture the flag en/ of Last man standing. Keuze genoeg dus.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Delft?

Dit mag jij helemaal zelf bepalen samen met je collega’s, vrienden, familieleden of klasgenoten. Gemiddeld wordt het lasergamen in Delft 2 uur gespeeld, uiteraard mag dit ook langer. Wij geven jullie graag een passend advies met betrekking tot de duur van het lasergamen in Delft op jullie eigen locatie.

 

Hoeveel professionele lasergamepistolen moet ik huren in Delft?

Ook hiervoor geven wij graag advies op maat voor jullie. Dat is namelijk erg afhankelijk van het aantal deelnemers die mee zullen gaan doen met het lasergamen op jullie eigen locatie in Delft.

 

Wat is een geschikte locatie om te gaan lasergamen in Delft?

Lasergamen in Delft kan zowel indoor als outdoor. Wij komen met de lasergame gear naar jullie eigen locatie in Delft. Leuke locaties voor het lasergamen zijn:

  • Lasergamen in het bos of in de duinen
  • Lasergamen in en rondom het studentenhuis
  • Samen met je collega’s na sluitingstijd lasergamen in de supermarkt (in Delft)
  • Lasergamen in een school/ kantoorpand
  • Lasergamen in een gymzaal of sporthal
  • Beschik jij over een andere locatie in Delft? Wij denken graag met je mee of dit een geschikte locatie is. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Lasergamen en Archery Tag op je eigen locatie in Delft COMBI-DEALS?

De meest geboekte superdeal in Delft is Archery Tag & lasergamen op eigen locatie. De ideale activiteit voor vrijgezellenfeesten en scholen. Deze stoere activiteit zorgt voor ruim 3 uur (of meer!) spelplezier.

 

Tarieven voor het lasergamen (op eigen locatie) in Delft

Wil je meer informatie over de prijzen voor het lasergamen op jullie eigen locatie in Delft? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder! Dit kan per mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp).

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram