Lasergamen in de supermarkt

Lasergamen in de supermarkt met je collega’s
Ga de strijd aan met al je collega’s na sluitingstijd in de supermarkt. Toe aan een nieuw en vooral vernieuwend teamuitje met het gehele team van de supermarkt? En geen zin om ergens naar een bierproeverij te gaan of te gaan bowlen, dan bieden wij de ideale oplossing. Met onze professionele lasergame wapens (nieuwste modellen) is de beleving nog groter! De supermarkt is de ideale omgeving om te lasergamen. Gedurende het lasergamen is het mogelijk om verschillende spellen (Free for all, Fortnite, Team Death match, capture the flag en/ of last man standing) te spelen.
Tactiek bepalen
Gedurende het lasergamen kan je voortdurend je eigen tactiek bepalen met je team. We zullen bij aankomst samen teams maken en kijken welke winkelpaden we beter even kunnen afzetten in verband met de veiligheid van de producten in de winkel. Tijdens het toernooi is er zeker ook genoeg tijd om de tactiek van de andere teams af te kijken en te genieten van dit spannende spel.
Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?
Niets specifieks! Wij zorgen ervoor dat jouw supermarkt winkel de ideale plek wordt om te lasergamen. Met bunkers, legernetten en nog veel meer stoere attributen zorgen wij ervoor dat jullie het spannendste teamuitje of personeelsfeest in jullie eigen winkel (Jumbo, Albert Heijn, Spar, Lidl, Aldi of Scoop) krijgen. Dit is in heel Nederland of België mogelijk.
Hoeveel lasergame pistolen heb ik nodig?
Aan de hand van het aantal deelnemers geven wij graag passend advies. Gelukkig is het zeker niet nodig om voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Dit scheelt meteen in de kosten (in jullie voordeel natuurlijk!). Het professionele lasergamen is een echte sport, waardoor het best fijn is om even toeschouwer te spelen en te kijken hoe je collega’s aan het lasergamen zijn.
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram