Lasergamen op de sportclub

Professioneel lasergamen kan werkelijk overal gespeeld worden, wij komen op vele verschillende locaties door heel Nederland en België. Dus uiteraard kunnen wij ook op jullie sportclub langs komen om samen met je team of zelfs de hele sportclub te gaan lasergamen. De lasergame begeleider zal naast de zeer professionele lasergameguns ook nog obstakels, lichteffecten, een rookmachine en zelfs camouflage netten meenemen om jullie sportclub om te bouwen tot een ware lasergame arena.
Hoelang duurt het lasergamen op jullie sportclub?
Het lasergamen op jullie sportclub duurt gemiddeld 2 uur, uiteraard is het mogelijk om langer te lasergamen op jullie sportclub. Bijvoorbeeld als er heel veel teams (deelnemers) mee doen kan het slim zijn om ons meer dan 2 uur te boeken. Wij denken graag met jullie mee. Vraag naar de mogelijkheden.
Hoeveel lasergame pistolen moet ik huren op mijn sportclub?
Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers dat mee doen en of jullie gaan lasergamen buiten, binnen (in de sportkantine en kleedkamers) of misschien zelfs wel zowel op het buitenterrein als in de kantine. Gemiddeld worden er 20 lasergame pistolen gehuurd op een sportclub.
Waar komen wij allemaal om te lasergamen?
Wij komen door heel Nederland en België met onze lasergame sets. Dus wij kunnen ook zeker bij jullie sportclub komen om te gaan lasergamen.
Tarieven voor het lasergamen samen met je teamgenoten (op de sportclub)?
Wil je meer informatie over de prijzen voor het lasergamen op jullie eigen sportclub? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! Dit kan per mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp).

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram