Lasergamen in Breda

Reserveer onze mobiele lasergame wapens en wij komen met alle spullen (professionele lasergame pistolen, obstakels, rookmachine, lasereffecten en legernetten) naar jouw eigen locatie in Breda. Geschikte locaties in Breda? Beschik jij over een supermarkt, (bedrijfs)pand of een mooi groot bos in Breda? Er zijn tal van mogelijkheden om te gaan lasergamen op eigen locatie in Breda.

Gemiddeld duurt het lasergame uitje in Breda 2 uur. We starten samen met het maken van teams en daarna zullen we verschillende lasergame spellen gaan doen. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken en software is het mogelijk om vele (zeer realistische) lasergame spellen te gaan doen zoals  Free for all,  Team Death matchcapture the flag, levend FORTNITE  en/ of last man standing.

 

Hoe veel lasergame wapens moeten wij huren?

Gelukkig hoef je niet voor elke deelnemer een eigen lasertag pistool te huren. Dit scheelt meteen in de kosten. Verder is het afhankelijk waar je dit in Breda gaat doen?  Binnen of buiten lasergamen? Hoe veel deelnemers doen er mee? Om een passend advies te geven kan je het best even contact met ons opnemen. Dit mag via WhatsApp of even bellen naar 06-83867615. Een mailtje sturen naar info@vt-entertainment.com mag natuurlijk ook!

 

Voor wie is lasergamen op eigen locatie in Breda geschikt?

Het lasergamen in Breda is geschikt voor iedereen die 8 jaar of ouder is. Doordat wij zeer realistische lasergame pistolen gebruiken is het ook erg leuk voor tieners of jong volwassenen. Zo wordt het veel gedaan bij personeelsuitjes in de Bredase supermarkt of bouwmarkt. Maar ook de kinderfeestjes in Breda waar wordt gelasergamed zijn erg populair.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram