Lasergamen in Bergen op Zoom

Eindelijk… vanaf nu is het mogelijk om op jullie eigen locatie in Bergen op Zoom te gaan lasergamen. Hoe vet is dat! Wij van vt-entertainment zullen alle lasergame materialen meenemen naar jullie eigen locatie. Dus heb jij de beschikking over een stoere en geschikte locatie (bedrijfspand, loods, opslag, grote achtertuin, supermarkt of een te gek bos) dan is lasergamen op jouw eigen locatie in Bergen op Zoom ideaal!

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Bergen op Zoom gemiddeld?

Gemiddeld lasergamen groepen ongeveer 2 uur. In deze 2 uur is er een korte uitleg van de lasergame begeleider en zullen we een professioneel lasergame toernooi organiseren van wedstrijdjes die tussen de 10 en 12 minuten duren. Wil jij liever langer of juist korter lasergamen, dan is dat natuurlijk mogelijk, wij denken graag met je mee.

 

Hoeveel professionele lasergame wapens kan je huren in Bergen op Zoom?

Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe lang jullie willen gaan lasergamen op jullie eigen locatie. Gelukkig is het niet noodzakelijk om voor elke lasergame deelnemer een eigen lasergame pistool te huren. Met 40 deelnemers zijn 10 lasergame guns zelfs meer dan voldoende. Iedereen kan 2 potjes spelen(uitgaande van twee uur). Tussen de wedstrijdjes is het namelijk best fijn om even uit te rusten van het lasergamen en te kijken naar de andere teams. Tijdens de pauze heb je meteen ook tijd om met je team de tactiek te gaan bepalen en de tactiek van de andere teams af te kijken.

 

Voor wie is het lasergamen in Bergen op Zoom geschikt?

Voor bijna iedereen! Professioneel lasergamen is leuk voor jong en oud. Door gebruik te maken van een professionele lasergameset met de nieuwste software is het lasergamen ook erg leuk voor de wat ouderen onder ons. Er zijn tal van mogelijkheden om te lasergamen op jullie eigen locatie in Bergen op Zoom. Lasergamen in de supermarkt (bij de Albert Heijn of de Jumbo in Bergen op Zoom) of gewoon in een bos. Daarnaast is het lasergame kinderfeestje in Bergen op Zoom erg populair. Verder zijn wij ook regelmatig te vinden op de meest gezellige bedrijfsfeestjes van heel Brabant.

 

Welke lasergame spellen kan ik spelen in Bergen op Zoom?

Bij vt-entertainment maken wij gebruik van de nieuwste lasergame technieken, hierdoor is het mogelijk om heel veel verschillende soorten lasergame spellen te spelen in Bergen op Zoom. Van Capture the flag tot Team Death Match, maar ook de nieuwste variant FORTNITE (erg leuk voor kinderfeestjes) zijn mogelijk. Onze overige spellen zijn te vinden op onze lasergame spellen pagina.

 

Meer informatie over het lasergamen in Bergen op Zoom? Neem contact met ons op (info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp).

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram