Lasergamen by night!

Het allerleukst blijft natuurlijk lasergamen in het donker. Het is natuurlijk super gaaf om samen met je vrienden, familieleden of collega’s te gaan lasergamen ’s nachts of in ieder geval wanneer het donker is. Dit zorgt voor een nog grotere beleving rondom het lasergamen. Lasergamen by night is op elke gewenste locatie in Nederland of België mogelijk.
Gaafste variant: lasergamen in het donker
Reserveer de aller stoerste, spannendste en meest uitdagende variant van het lasergamen. Speel in het donker een van onze lasergame spellen met onze professionele set. De lasergame begeleider van vt-entertainment komt naar jou toe en zal alles klaar maken voor gebruik. Lasergamen kan op vele locaties, je kan bijvoorbeeld denken aan: lasergamen in het bos, duinen, strand  een oud verlaten pand, schoolgebouw of gewoon in de supermarkt na sluitingstijd. Wij van vt-entertainment zullen ervoor zorgen dat jouw locatie wordt omgetoverd tot een echte lasergame arena met rookmachines, lichten, obstakels en legernetten.
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram