Eigen locatie in Zuid-Holland

 

Lasergamen op eigen locatie

Ben jij op zoek voor je familiedag, vriendenuitje, personeelsuitjekinderfeest of vrijgezellenfeest naar een vernieuwde en sportieve activiteit? Dan is lasergamen op jouw eigen locatie echt iets voor jou. Lasergamen op jouw eigen locatie kan bijvoorbeeld in een bos, grote tuin, kantoorpandsupermarkt of in de duinen.

 

Naast het lasergamen hebben wij nog andere leuke activiteiten

Wij verhuren niet alleen professionele lasergame pistolen, maar hebben ook andere leuke activiteiten in de verhuur. Bubbel BalArchery AttackBiljart VoetbalKantel KubusPannaveldjesFootdarts en snelheidsmeters. Deze activiteiten zijn (bijna) overal mogelijk in Zuid-Holland, vraag naar de mogelijkheden (info@vt-entertainment.com of 06-83867615, ook via WhatsApp te bereiken).

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram