Kinderfeestjes

Op zoek naar een vernieuwend, origineel en vooral erg leuk kinderfeest?
Op zoek naar een origineel kinderfeestje (voor zowel jongens als meisjes) wat ook nog betaalbaar en sportief is? Veel ouders vinden het maar lastig om iets te vinden. Wij van vt-entertainment kunnen jou helpen. Vele mogelijkheden kunnen wij jullie bieden. Eén activiteit of liever meerdere activiteiten? Bijna alles is mogelijk bij ons. Bekijk eens ons meest geboekte kinderfeestje (1,5 uur Bubbel Bal op onze locatie).

Wij komen met de materialen naar jullie eigen locatie (dit kan in een park, grote tuin, grasveld, gymzaal of op het strand zijn). Geen geschikte locatie? Vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee. Wij zullen het kinderfeestje begeleiden, dit hoef je dus als ouder niet te doen, zo kan je optimaal genieten van de kids die het zeker naar hun zin zullen hebben.

Naast Bubbel Voetbal bieden wij nog tal van andere leuke en vooral sportieve/ vernieuwende feestjes aan. Dart Voetbal  Biljart Voetbal  Pannaveldjes of lasergamen.

Vanaf heden is het zelfs mogelijk om een FORTNITE lasergamefeestje te geven. Dit vinden kinderen echt helemaal te gek! Meer informatie is te vinden op onze speciale pagina: kinderfeestje lasergamen.

Wat kan je verwachten bij een echt BubbelBal-feest?
-Een kinderfeestje duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur
-Wij zorgen voor een begeleider en komen naar jullie locatie
-De begeleider geeft een korte introductie en uitleg, daarna kan de activiteit meteen beginnen.

*Wij maken als een van de weinige bedrijven in Nederland gebruik van speciale kinder Bubbel Ballen. Dit maakt het Bubbel Voetbal voor de kinderen extra leuk, doordat ze op een veilige manier elkaar omver kunnen duwen, koprollen kunnen maken en een potje ‘BubbleBall’ kunnen spelen. Bubbel Bal is te spelen vanaf 6 jaar.

Voordelen van een kinderfeestje dat door ons wordt geregeld:

- Een vast bedrag en dus niet een bedrag per kind
- Alles wordt van A tot Z geregeld (begeleiding aanwezig)
- Inclusief foto’s en filmpjes van het feestje
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram