Kinderfeestje - (Fortnite) lasergamen

Professioneel lasergamen met een kinderfeestje
Wil jouw zoon of dochter ook graag een super stoer kinderfeestje geven? Dan is het lasergamen het ideale kinderfeest! Wij komen met alle materialen (professionele lasergame pistolen, legernetten en indien nodig obstakels) naar jullie eigen locatie. Tijdens het kinderfeest zullen we verschillende lasergame spellen gaan doen: het razend populaire FORTNITE of een van onze andere spellen: Free for all, Team Death match, capture the flag en/ of last man standing.
Locatie
Dit kinderfeestje kan uitstekend gegeven worden in een bos, loods, (grote)tuin, gymzaal, duinen of op het strand! Heb jij een andere locatie in gedachte of geen idee waar je het lasergame feestje allemaal kan geven? Wij denken graag met je mee, voor vragen kan je ons altijd bellen of WhatsAppen (+31 6 8386 7615), mailen mag natuurlijk ook info@vt-entertainment.com.
Hoeveel professionele lasergame pistolen kunnen wij het beste huren?
Afhankelijk van hoeveel kinderen zullen meedoen aan het lasergame feestje en hoe lang het feestje duurt, geven wij graag passend advies hoeveel lasergame pistolen gehuurd moeten worden. Ons advies is in ieder geval om niet voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Het lasergamen is best vermoeiend, even rusten en naar de andere kinderen kijken is zeker niet erg! Zo kunnen de kinderen de tactiek bij de andere teams afkijken.
FORTNITE-kinderfeestje
Een van de populairste spellen van dit moment bij de jeugd, FORTNITE! Iedereen heeft er inmiddels wel eens van gehoord of het zelfs gespeeld. Het gamespel FORTNITE kan je nu ook bij vt-entertainment Reallife spelen met onze speciale lasergame pistolen. Wij hebben een echt FORTNITE-kinderfeest ontwikkeld. Aan het begin van het spel liggen, verspreid over het spelveld, alle lasergame pistolen. De lasergame pistolen hebben allemaal verschillende soorten wapen munitie. Pak jij meteen de sniper en raak jij iemand vanaf een grotere afstand? Dan is de tegenstander meteen uit het spel. Of pak jij de shotgun en zal jij dichter naar de tegenstander moeten gaan om hem te kunnen raken? Beleef het nu zelf met onze lasergame FORTNITE variant, super gaaf!

Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zaterdag bereikbaar: 10.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram