Het Delict, het bedrijfsuitje voor in het centrum!

Alles lijkt vredig en onschuldig, maar dan is er ineens iemand van het leven beroofd! Jullie team, wat onderdeel is van het rechercheteam, heeft de taak gekregen om de moord op te lossen. Met verschillende teams strijden jullie tegen elkaar om het geheim te ontrafelen. Het motief van de moord is voor alsnog onduidelijk. Er zijn een aantal mogelijke verdachten. Wie van jullie weet de juiste dader aan te wijzen? Ieder team bezoekt verschillende plekken in het centrum/de stad. Op de iPad worden over deze plekken verschillende aanwijzingen gegeven waarmee het onderzoek kan worden opgelost. Elk detail moet worden opgemerkt en niks mag worden vergeten. Jullie kunnen onderling chatten, de scores zien en de overige teams dwarsbomen met een paar grappige functies op de iPad. Aan het einde van het spel komt iedereen bij elkaar en laten jullie de scores aan elkaar zien. Wie heeft het spel het beste gedaan en wie miste de meeste details. Vind dit uit in dit bloedstollende spel. Een spel vol teambuilding en onderlinge actie.

 

Hoelang duurt Het Delict?

Dit kan je zelf bepalen, elke groep heeft andere wensen en dat begrijpen wij van vt-entertainment heel erg goed. Daarom maken wij graag een voorstel op maat voor jullie. Gemiddeld duurt een citygame-uitje 2 uur.

 

Compleet verzorgd uitje?

Wil jij graag samen met je collega’s, vrienden of familieleden genieten van een compleet verzorgd uitje? Het Delict is uitstekend te combineren met een drankje vooraf, lunch of borrel. Hier onder hebben wij een voorbeeld van een leuk programma staan, maar uiteraard is dit helemaal op wens af te stellen.

10.30 uuruitleg + koffie/ thee
11.00 uurHet Delict – deel 1
12.30 uurLunch
14.00 uurHet Delict – deel 2
15.30 uur

Prijsuitreiking + borrel

Tarieven – wat kost het uitje ‘Het Delict’?

Het Delict is al vanaf €29,50* p.p. te boeken bij vt-entertainment. Om je een exacte prijsindicatie te geven, kan je het beste ons een mail sturen met het aantal deelnemers, de gewenste stad en hoelang jullie een van de vele spellen willen spelen. Dit kan dus per mail (info@vt-entertainment.com), maar kan uiteraard ook telefonisch (+31 6 83867615), ook via Whatsapp.

*prijzen zijn excl. btw

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram