Hacked, het bedrijfsuitje voor in het centrum!

Je kan op verschillende manieren worden gehackt. Behalve via jouw laptop kun je bijvoorbeeld ook worden gehackt op je telefoon of bankrekening. Zo blijkt nadat het hackers team genadeloos jouw bedrijf heeft gehackt. Het hele geldverkeer van je bedrijf staat stil. Niemand uit jouw team krijgt zijn salaris deze maand: een kwalijke zaak. De hackers eisen een fors bedrag in Bitcoins dat jij met je team zal moeten gaan leveren. Deze ga je met elkaar verzamelen met behulp van video’s, foto’s en lastige opdrachten. Gewapend met een iPad kun je de Bitcoins verdienen. Maar pas op voor de gevaarlijke booby traps, die op verschillende plaatsen in de stad zijn opgezet! Gelukkig krijg je hulp van een zogenaamde meesterhacker! Je kan live met jouw teamgenoten chatten en de score zien. Tevens kun je collega’s grappige verrassingen sturen via de iPad, of ze bijvoorbeeld laten schrikken. Door middel van dit spel wordt op een leuke manier duidelijk, dat alle technologie vatbaar is voor hackers: van je telefoon tot aan het navigatiesysteem in auto’s. Zorg er samen met jouw team voor dat je aan het einde van de dag alle salarissen kan uitkeren. Je bent verzekerd van een dag vol actie in een spannende cyberavontuur met jouw team als uitgangspunt.

 

Hoelang duurt een citygame?

De duur van de citygame kan je zelf bepalen. Elke groep heeft andere wensen en dat begrijpen wij van vt-entertainment heel erg goed. Daarom maken wij graag een voorstel ‘op maat’ voor jullie. Gemiddeld duurt een citygame-uitje 2 uur.

 

Compleet verzorgd uitje?

Wil jij graag samen met je collega’s, vrienden of familieleden genieten van een compleet verzorgd uitje? Hacked is uitstekend te combineren met een drankje vooraf, lunch of borrel. Hier onder hebben wij een voorbeeld van een leuk programma staan, uiteraard is dit helemaal op wens af te stellen.

 

10.30 uuruitleg + koffie/ thee
11.00 uurHacked – Deel 1
12.30 uurLunch
14.00 uurHacked – deel 2
15.30 uurPrijsuitreiking + borrel

 

Tarieven – wat kost het uitje ‘Hacked’?

Hacked is al vanaf €29,50* p.p. te boeken bij vt-entertainment. Om je een exacte prijsindicatiete geven, kan je het beste ons een mail sturen met het aantal deelnemers, de gewenste stad en hoelang jullie een van de vele spellen willen spelen. Dit kan dus per mail (info@vt-entertainment.com), maar kan uiteraard ook telefonisch (+31 6 83867615), ook via Whatsapp.

 

*prijzen zijn excl. btw

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram