Dart Voetbal

Een van de grootste Voetbal Dartborden van Nederland!
Dart voetbal is een van de nieuwste combinaties tussen darten en voetballen. Heb jij de talenten van Messi en van Gerwen? Dan is voetbal dart echt is voor jou! Ga jij de strijd aan met jouw teamgenoten? Beschik jij over de beste trap techniek en ga jij als eerste van de 501 naar 0? Liever niet voetballen maar de voetbal, tennisbal of golfbal gooien of slaan? Alles is mogelijk met ons levensgrote voetbal dartbord. Ideaal voor sportdagen, kinderfeestjes, vrijgzellenfeesten en nog veel meer!
Spelvormen
- 501 naar 0
- 301 naar 0
- High Score (wie schiet de meeste punten bij elkaar?)
- Er zijn nog vele andere spelmogelijkheden: mail naar info@vt-entertainment.com.
Wat zijn de mogelijkheden om het Dart Voetbal te huren?
Als eerste optie kan je Dart Voetbal zelf komen ophalen op onze locatie en na afloop weer zelf bij ons terugbrengen. Vanzelfsprekend krijg je hierbij van ons tijdens het ophalen een duidelijke uitleg over het opzetten van het bord en de spelmogelijkheden en ontvang je alle benodigde materialen.

Wil je het DartVoetbal huren dan kan dit op de volgende manier:
- Je bepaalt de datum van huren en komt het DartVoetbal bij onze opslag ophalen of wij komen het Dart Voetbal naar je toe brengen.
- Je mag het Dart Voetbal een dag houden en jij zorgt ervoor dat het binnen 24 uur wordt teruggebracht of wij halen het weer op.
- Alle benodigdheden zoals blower of electricsche pomp en ballen worden meegeleverd.
- Zelf huren en ophalen is de goedkoopste optie.
Vind je het fijner dat deze activiteit wordt begeleid door ons dan kan dit natuurlijk ook.
We beschikken over een aantal prachtige buitenlocaties en daarnaast voor slecht weer ook over een binnenlocatie. Wij zorgen dat alles gereed staat wanneer jullie op de afgesproken tijd en plaats de activiteit komen doen. De begeleiding van het spel wordt door onze professionele medewerkers begeleid. Na afloop ruimen wij alles weer op. Ideaal dus wanneer je je helemaal op de activiteit wil focussen en je verder niet met de randzaken hoeft bezig te houden.

Tijdsduur spel: 1,5 uur

Een fantastische combinatie is om dit Dart Voetbal bord samen met het Biljart Voetbal te huren.

Vraag naar de mogelijkheden!

24 uur huren
1,5 uur op onze locatie
1,5 uur op jullie eigen locatie
24 uur huren (Dart Voetbalbord op eigen locatie huren)
Beschik je zelf over een goede locatie zoals een groot grasveld of een mooi vlak terrein, dan is huren van het Dart Voetbal een perfecte optie. Wil je het voor binnen huren dan heb je een ruime binnenzaal met een hoog plafond (minimaal 6 meter hoog) nodig, ook dan is huren van het DartVoetbal mogelijk. Houd er rekening mee dat je ook ruimte nodig hebt om van afstand de bal te schieten of te gooien, dus een ruimte van minimaal 50 m2 is belangrijk.

Heb je een dergelijke ruimte, dan is vanzelfsprekend het huren zonder begeleiding de goedkoopste optie.

Hoe gaat huren in zijn werk?
- Tijdsduur: 24 uur
- Je haalt zelf alle materialen op bij onze opslag (Tilburg) en brengt deze binnen 24 uur zelf weer terug (tegen extra betaling is het mogelijk om het - ---Dart Voetbal te laten bezorgen) Wij bezorgen in heel Nederland.
- Materialen : DartVoetbal, 1 blower of 1 elektrische pomp 6 ballen, uitleg op papier van opzetten en opruimen DartVoetbal, uitleg op papier van spelregels en tips om het spel te spelen.
- Een sportieve activiteit waar darten en voetballen samenkomt en waaraan iedereen veel plezier aan beleeft!

Ideaal voor scholen (sportdagen/ gymlessen), vrijgezellenfeesten en sportclubs. Geniet extra lang van deze geweldige activiteit. Huur het XXL footdarts nu en probeer het zelf.

Liever laten bezorgen? Het is uiteraard mogelijk om het Dartvoetbal bij je te laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het maken van de reservering (de kosten worden dan automatisch berekend).

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen...
1,5 uur op onze eigen locatie Dart Voetbal (inclusief begeleiding) 
Wil je dit leuke Dart Voetbal spelen op onze binnen- of buitenlocatie met begeleiding, dan is dit zeker mogelijk. Wij beschikken over een een prachtige velden (en sportzalen) waar dit spel heerlijk in de gezonde buitenlucht of binnenlucht gespeeld kan worden. Hierbij zorgen wij ervoor dat alles ruim voor jullie komst helemaal gereed staat zodat het spel meteen kan starten. Vanzelfsprekend legt onze begeleider het DartVoetbal spel eerst aan jullie uit en begeleidt hij/zij het spel gedurende 1,5 uur. Na afloop wordt alles door ons weer opgeruimd zodat jullie alleen maar lekker actief hoeven te zijn en vooral veel plezier kunnen beleven aan dit leuke spel. Een sportief spel voor iedereen die van darten en/of voetballen houdt!

Tijdsduur: 1,5 uur

Locatie: 1 van onze prachtige buitenlocaties in Tilburg of Dordrecht

Wij zorgen voor een begeleider en alle materialen:
- Prachtige buitenlocatie
- DartVoetbal spel
- 6 kleefballen
- Ballenstok
- 1 blower
- Haspel
Informatie aanvragen...
1,5 uur voetbal darten op jullie eigen locatie (inclusief begeleiding)
Beschikken jullie over een eigen geschikte locatie dan kunnen we ook naar jullie toe komen. Een mooi veld of glad terrein, een ruime, hoge binnenzaal, het kan allemaal! Wanneer de afmetingen van jullie locatie groter dan 50 m2 is, en wanneer het binnen is, de hoogte meer dan 5,5 meter dan past dit supergrote Dart Voetbalspel er zeker in.

Wij zorgen ervoor dat we ruim van te voren op de afgesproken tijd aanwezig zijn om alles klaar te zetten voor deze sportieve activiteit. Vervolgens zullen we aan alle deelnemers het spel uitleggen en gedurende 1,5 uur het spel begeleiden. Een super activiteit voor iedereen die van darten en/of voetballen houdt en lekker sportief bezig wil zijn.

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: jullie eigen binnen of buitenlocatie met een minimale afmeting van 50 m2 en indien binnen de hoogte meer dan 5,5 meter bedraagt.

Wij zorgen voor sportieve begeleiding van het spel en alle materialen:
- DartVoetbal spel
- 6 voetballen
- 1 blower en haspel

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen....
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram