vt-entertainment Tilburg

Welkom bij vt-entertainment Tilburg


Welkom bij vt-entertainment Tilburg. Wij waren de eerste vestiging van vt-entertainment in Nederland. In 2015 is Teun Verschuren het bedrijf vt-entertainment gestart. Wat begon met de verhuur van 8 lasergame pistolen is inmiddels uitgegroeid tot een groot verhuurbedrijf binnen de evenementen en event branche. Met inmiddels acht verschillende activiteiten in de verhuur voor jong en oud is vt-entertainment geschikt voor bijna elk feestje of het nu gaat om een kinderfeest of een personeelsuitje. Vt-entertainment weet er wel raad mee. Sinds de start van het bedrijf is Teun verantwoordelijk voor het de vestiging in Tilburg. De vestiging van Tilburg is gevestigd aan de Oisterwijksebaan 137, 5018 CB Tilburg (dit adres is uitsluitend te bezoeken op afspraak). Daarnaast beschikt vt-entertainment Tilburg over een opslag en deze is gevestigd aan Pelgrimspad 50, 5017 JW Tilburg (ook dit adres is uitsluitend te bezoeken op afspraak).

Verhuur assortiment vt-entertainment Tilburg: Archery tag, bubbelvoetbal, biljartvoetbal, dartvoetbal, pannaveldjes (3 in 1), kantelkubussen, lasergame pistolen en snelheidsmeters.


Contact ons

Oisterwijksebaan 137

5018 CB Tilburg

Tel: +31 6 8386 7615

Mail: [email protected]

 *Wij proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht je binnen 24 uur nog geen reactie van ons hebben ontvangen, horen wij het graag. Controleer ook de spambox.