Tarieven Bubbel Bal

Tarieven Bubbel Ballen

Vt-entertainment hanteert vaste prijzen voor het aantal BubbelBallen dat wordt afgenomen. Een groot voordeel dus, want bij ons betaal je dus niet per persoon! Omdat je niet evenveel Bubbel Ballen als het aantal deelnemers die aanwezig zijn hoeft te huren is een ander voordeel dat je tussendoor even kan uitrusten en kan kijken naar de andere deelnemers want het Bubbel Ballen kan erg intensief zijn.

 

De voordelen van Bubbel Ballen bij vt-entertainment:

  • Overzichtelijke prijzen
  • Niet voor elke deelnemer een BubbelBal nodig (kan natuurlijk wel)
  • Alle prijzen zijn inclusief begeleiding gedurende het BubbelBallen (tenzij je ze bij ons komt ophalen/ retour brengen)
  • Wij komen in heel Nederland

 

Kinderen (6 t/m 11 jaar)

Voor kinderen hanteren t/m 11 jaar hanteren wij speciale prijzen. Het huren van de kinder Bubbel Ballen zijn goedkoper dan van onze ‘volwassenen’ Bubbel Ballen.

 

Scholen en verenigingen

Voor scholen en verenigingen hanteren wij speciale prijzen voor het huren van dit hilarische spel Bubbel Bal, informeer naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: [email protected]en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.