Mollenjacht

Mollenjacht, het bedrijfsuitje voor in het centrum!

In het spel Mollenjacht is niemand uit je team te vertrouwen. Wie zijn de mollen en saboterende opdrachten? Bij dit spel krijg je de opdrachten pas zodra je op de juiste plek bent aangekomen. Stuurt de mol jou de verkeerde kant op of stelt hij zich verdekt op? Zodra je de opdrachten ontvangt van de gamemaster die het spel beheert zal de mol onopvallend de opdrachten proberen te saboteren. Wie vertrouw jij, aan wie geef jij de iPad en wie probeer jij te ontmaskeren als mol? Samen op (i)Pad zijn met de mol maakt het spel spannend en interactief. Teambuilding en vertrouwen is de kern van dit spel. Jullie team probeert met de meest variërende video, originele foto of best uitgevoerde teamopdracht punten te verdienen. Over het gehele centrum van de stad zijn de opdrachten verdeeld en de gamemaster zal duidelijk instructies geven en het spel beheren. Probeer tactisch te werk te gaan en dit spel staat garant voor spanning en een onvergetelijke jacht op mollen.

Hoelang duurt Mollenjacht?

De duur van het spel kan je zelf bepalen. Wij van vt-entertainment begrijpen heel goed, dat elke andere wensen heeft. Daarom maken wij graag een voorstel ‘op maat’ voor jullie. Gemiddeld duurt een citygame-uitje 2 uur.

 

Compleet verzorgd uitje?

Wil jij graag samen met je collega’s, vrienden of familieleden genieten van een compleet verzorgd uitje? Mollenjacht is uitstekend te combineren met een drankje vooraf, lunch of borrel. Hier onder hebben wij een voorbeeld van een leuk programma staan, uiteraard is dit helemaal op wens af te stellen.

 

10.30 uuruitleg + koffie/ thee
11.00 uurMollenjacht – deel 1
12.30 uurLunch
14.00 uurMollenjacht – deel 2
15.30 uurPrijsuitreiking + borrel

 

Tarieven – wat kost het uitje ‘Mollenjacht’?

Mollenjacht is al vanaf €29,50* p.p. te boeken bij vt-entertainment. Om je een exacte prijsindicatie te geven, kan je het beste ons een mail sturen met het aantal deelnemers, gewenste stad en hoelang jullie een van de vele spellen willen spelen. Dit kan dus per mail ([email protected]), maar kan uiteraard ook telefonisch (+31 6 83867615), ook via Whatsapp.

 

*prijzen zijn excl. btw