Lasergamen voor het goede doel!

Lasergamen op school

Afgelopen week was de tweede editie van ‘Lasergamen op School’ op het Cobbenhagen College in Tilburg. Roel de Cock (docent LO en deelnemer van het Cobbenhagen fietsteam) organiseert gedurende een aantal maanden in het jaar speciale acties om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF, Alpe d’HuZes. Ook dit jaar was het lasergamen weer een groot succes.

Meer dan €1000,- opgehaald

Op maandag 3 en dinsdag 4 december hebben meer dan 100 leerlingen en 25 docenten gelasergamed door heel het schoolgebouw. Hoe vet is dat! Rennen door de gangen, schuilen, schieten en nog veel meer. Alles mocht deze twee avonden op school. Dat is nog eens wat anders dan in de schoolbanken zitten op een normale dag! Voor €5,- mocht een leerling/ docent 30 minuten lasergamen. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel er is ruim €1000,- opgehaald.

Meer over de acties van Cobbenhagen fietsteam

Het Cobbenhagen heeft al jaren een fietsteam. Elk jaar wordt er gefietst voor het goede doel. Afgelopen jaar voor het KWF, Alpe d’HuZes en ook komend jaar fietsen ze daar weer voor. Om geld te verzamelen voor dit doel worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het Cobbenhagen fietsteam.

Deze actie werd mede-mogelijk gemaakt door vt-entertainment Lasergamen