Lasergamen in Etten-Leur

Lasergamen in Etten-Leur

Heb je altijd al willen lasergamen in Etten-Leur dan is dit je kans! Vanaf nu is het namelijk mogelijk om te lasergamen op jullie eigen locatie in Etten-Leur. Daag jij je vrienden, familie of collega’s uit om een echt lasergame toernooit te spelen. Wedstrijdjes duren tussen de 10 en 12 minuten en het spel bevat voor leuke elementen, dit is mede omdat wij gebruik maken van een zeer professionele lasergame set.

 

Hoe lang duurt het lasergamen in Etten-Leur gemiddeld?

Gemiddeld komen wij 2 uur lasergamen op jullie eigen locatie in Etten-Leur. Dit is de meest gewilde activiteit en tijdsduur van dit moment. Tussen de lasergame wedstrijden kan je naar de andere teams kijken en zorgen dat je samen met je eigen team een goede tactiek bepaald. Lasergamen op jullie eigen locatie in Etten-Leur kan natuurlijk ook altijd langer of juist korter dan de 2 uur die wij adviseren.

 

Hoeveel professionele lasergame pistolen moet ik huren in Etten-Leur?

Om hiervoor een passend advies te geven horen wij graag van jullie met hoeveel mensen jullie willen gaan lasergamen. Het is niet nodig om voor elke deelnemer een eigen lasergame pistool te huren. Doordat wij verschillende wedstrijdjes spelen van 10 tot 12 minuten is een korte pauze tussendoor niet erg. Het lasergamen in Etten-Leur is vermoeiender dan je in eerste instantie verwacht. Voor meer informatie kunnen jullie een mailtje sturen naar [email protected], WhatsAppen of gewoon bellen op 06-83867615.

 

Welke lasergame spellen kan ik spelen in Etten-Leur?

Er zijn vele spelmogelijkheden, dit zorgt ervoor dat het lasergamen in Etten-Leur nooit saai zal worden. De verschillende spellen zijn te vinden op een speciaal aangemaakte pagina hiervoor (Free for all, Fortnite,  Team Death match, Capture the flag en/ of Last man standing).