Kinder Lasergame

Huur bij ons een Lasergame Set, ideaal voor kinderfeestjes en nog veel meer!

Waarom te veel betalen als het ook voor weinig kan? Bij ons betaal je niet per 10 of 20 minuten lasergamen. Huur bij ons de lasergame set voor 24 uur en is het dus optimaal genieten!  Schakel jij de tegenstander in je bos, park, loods, gymzaal, tuin… uit? Het lasergamen is super veilig met onze sets. Onze lasergame geweren bestaan uit een zogeheten infrarood straler i.p.v. een laser. Dit is voor kinderen een spannende en stoere activiteit. Een hele dag op eigen locatie lasergamen dat is wat vt-entertainment is.

Ieder kind droomt er wel van om zelf een lasergame-feestje te geven. Helaas is dit vaak veel te duur of mag je maar 10 minuten lasergamen bij een indoor lasergame park. Wij van vt-entertainment dachten in 2015 dat dit echt op een andere manier moest kunnen. Gelukkig hebben wij hier een goede en zeker niet minder leuke oplossing voor gevonden. Haal bij ons een Lasergame Set op en gebruik deze set de hele dag. Na afloop van het lasergame-feestje breng je de set binnen 24 uur weer terug bij ons. Dit kan al vanaf €45,- per dag!

Wij zorgen ervoor dat je bij het ophalen van de Lasergame Set een duidelijke uitleg krijgt. Onze doe-het-zelf set werkt heel eenvoudig en is zeker niet ingewikkeld. Dit maakt het uitermate geschikt voor thuis gebruik. Na onze uitleg krijg je de set mee naar huis. Wij leveren altijd nog een handleiding mee die je thuis nog eventueel in alle rust kunt doorlezen. Kinderen begrijpen tijdens het spelen meestal heel snel hoe de lasergame geweren werken en waar alle knopjes voor dienen.


Tarieven Lasergame Pistolen

Aantal lasergamepistolen

8 Lasergame pistolen

10 Lasergame pistolen

12 Lasergame pistolen

14 Lasergame pistolen

16 Lasergame pistolen

18 Lasergame pistolen

20 Lasergame pistolen

22+ Lasergame pistolen

Reserveer nu!

Zelf ophalen en terugbrengen (24 uur)

€45,- (incl. btw)

€55,- (incl. btw)

€65,- (incl. btw)

€75,- (incl. btw)

€85,- (incl. btw)

€95,- (incl. btw)

€105,- (incl. btw)

Vraag offerte aan

Reserveer nu!

*Alle prijzen zijn incl. BTW


*Alle prijzen zijn excl. eventuele reiskosten (€0,50/km met een starttarief van €30,-)

*Wil je meer huren? Vraag dan naar de mogelijkheden: [email protected]