Combi-Deals

De beste Combi-Deals van vt-entertainment
Wij hebben speciaal voor jou de beste Combi-Deals op een rijtje gezet. Hoe leuk is het om niet één, maar twee of zelfs meer dan twee activiteiten te combineren voor je personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag. Het is mogelijk om met groepen van 10 tot zelfs ruim 500 personen deel te nemen aan de activiteiten. Wij komen graag naar jullie locatie en beschikken jullie zelf niet over een eigen locatie, dan helpen wij uiteraard met het zoeken naar een geschikte locatie.

Boek nu een van onze Combi-Deals en profiteer van onze kortingen die van toepassing zijn op onze Combi-Deals.
Combi-Deal 1 – Bubbel Bal + Archery Tag
Een van onze populairste activiteiten: Bubbel Bal! 1 uur dit hilarische spel combineren met 1 uur Archery Tag (de combinatie tussen paintball en trefbal). Wij denken graag met jullie mee om een passend programma in elkaar te zetten, vragen kan je per mail (info@vt-entertainment.com) stellen of telefonisch (06-83867615). Zeker 2 uur spelplezier!
Combi-Deal 2 – Bubbel Bal + Dart Voetbal
Een van onze populairste activiteiten: Bubbel Bal! 1 uur dit hilarische spel combineren met ons reuze dartbord (1 uur), dit is een ervaring die je gewoon moet mee maken! Ben jij de Messi of de opvolger van Van Gerwen? Dan is Dart Voetbal echt iets voor jou! Zeker 2 uur spelplezier!
Combi-Deal 3 – Lasergamen + Archery Tag
De vetste Combi-Deal van vt-entertainment is met stip op nummer 1 lasergamen op eigen locatie in combinatie met Archery Tag. Schakel jij bij beide spellen je tegenstander als eerste uit? Eerst een uur lasergamen en daarna 1 uur Archery Tag spelen.
Combi-Deal 4 – Bubbel Bal + Dart Voetbal + Biljart Voetbal
Gedurende 3 uur kunnen alle deelnemers gebruik maken van het reuze dartbord (ruim 5 meter hoog!) en het XXL Biljart Voetbal. Dit terwijl er ondertussen een heus Bubbel Voetbal toernooi plaatst vindt, waar alle teams strijden voor de titel ‘Bubbel Bal kampioen’.
Combi-Deal – ‘Sportdagen’
Speciaal voor scholen hebben wij een speciaal ‘sportdag-arrangement’ met de meest populaire en innovatieve activiteiten samengesteld. Meer informatie hierover is te vinden op een speciale pagina voor scholen.
Offerte aanvragen
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toe sturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Vraag naar de mogelijkheden!

Bubbel Bal en Archery Tag
bubbel voetbal, biljart voetbal, dart voetbal
lasergamen en archery tag
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram