Citygames, het bedrijfsuitje voor in het centrum!

Samen ga je met je collega’s een interactieve game spelen in het centrum van Dordrecht of Tilburg. In teams gaan jullie tegen elkaar strijden voor de winst. Gedurende het hele spel kan je punten verdienen op vele verschillende manieren, van doe-opdrachten tot en met echte kennisvragen over de desbetreffende stad. De spanning zal tijdens het spel snel toenemen, want je kunt constant de scores (aantal punten) van je eigen team en van de andere teams in de gaten houden. Dit maakt het extra leuk en spannend. Elk team start in het centrum en krijgt een iPad mee (1 per team). Via de iPad ontvang je de opdrachten en is het mogelijk om met de andere teams contact te hebben via de ingebouwde chat. Onze verschillende citygames zijn zeer geschikte activiteiten om jouw collega’s, vrienden of zelfs familieleden beter te leren kennen. Na het spelen van een van onze citygames zal je ook de leukste, gezelligste en mooiste plekjes in het centrum/ de stad hebben leren kennen.

 

Hoelang duurt een citygame?

Dit kan je zelf bepalen: elke groep heeft andere wensen en dat begrijpen wij van vt-entertainment heel erg goed. Daarom maken wij graag een voorstel ‘op maat’ voor jullie. Gemiddeld duurt een citygame-uitje 2 uur.

 

Compleet verzorgd uitje?

Wil jij graag samen met je collega’s, vrienden of familieleden genieten van een compleet verzorgd uitje? Een van onze citygames is uitstekend te combineren met een drankje vooraf, lunch of borrel. Hieronder hebben wij een voorbeeld van een leuk programma staan, maar uiteraard is dit helemaal op wens af te stellen.

 

10.30 uuruitleg + koffie/ thee
11.00 uurCitygame – deel 1
12.30 uurLunch
14.00 uurCitygame – deel 2
15.30 uurPrijsuitreiking + borrel

 

Tarieven – wat kost het uitje ‘citygame’?

De citygame is al vanaf €29,50* p.p. te boeken bij vt-entertainment. Om je een exacte prijsindicatie te kunnen geven, moeten je het aantal deelnemers geven, de gewenste stad en hoelang jullie een van de vele spellen willen spelen. Dit kan per mail (info@vt-entertainment.com), maar kan uiteraard ook telefonisch (+31 6 83867615), of via Whatsapp.

*prijzen zijn excl. btw

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram