Citygames in Dordrecht, familiedagen en bedrijfsuitjes

Beleef een van onze mooie Citygames (Het DelictHackedMollenjacht of Levend Monopoly) in de stad Dordrecht. Een stad met mooie grachten en een historische binnenstad is een ideale plek om niet alleen erg vermaakt te worden als groep, maar ook iets mee te krijgen van de schoonheid die Dordrecht te bieden heeft. Gewapend met een iPad gaan jullie op pad en de mogelijkheid om met veel mensen tegen elkaar te spelen maakt dit spel uniek. Geschikt voor jong en oud door de variatie van de actie van het spel en door het vergaren van de kennis over Dordrecht. Dordrecht ontwikkelde zich in de middeleeuwen tot belangrijke handelsstad en deze aspecten zal je ook terugzien in de spellen. In 1220 kreeg de stad al stadsrechten. Ga genieten van de actie die gebonden zit aan het spel en duik tegelijkertijd samen met jouw team in de geschiedenis van Dordrecht! Bekijk de Citygames pagina voor algemene informatie over de verschillende spellen die wij aanbieden en alle benodigde informatie.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram