Bubbel Ballen in Tilburg

Zoek je een hilarisch onderdeel voor een sportdag, familiedag, voetbalteam, hockeyteam, scoutinggroep of wat dan ook? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de meest innovatieve maar boven al hilarische activiteiten aan. Wil je langer dan 1,5 uur Bubbel Bal spelen? Geen probleem! In dat geval kom je de materialen gewoon bij ons ophalen en breng je ze zelf binnen 24 uur weer bij ons terug terug. Wil je meerdere activiteiten huren voor bijvoorbeeld een sportdag of sportief bedrijfsfeest? Wij denken graag met je mee en bieden in dat geval leuke combi-deals aan, meer informatie over de combi-deals zijn te vinden op onze website.

Wij van vt-entertainment in Tilburg proberen het je zo gemakkelijk mogelijk te maken en bijna alles is bij ons mogelijk. Wij hanteren flexibele ophaal- en retourtijden en verhuren de Bubbel Ballen tegen een zeer scherpe prijs. vt-entertainment streeft ernaar om de beste service online en tijdens het uitje te bieden. Aarzel daarom ook niet om jouw vraag te stellen via de mail (info@vt-entertainment.com) of telefoon (06-83867615). Wij zijn zes dagen per week te bereiken en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

100% garantie op een leuke dag!

Regel vandaag nog jouw (voetbal) uitje en wij zorgen ervoor dat de dag onvergetelijk wordt. Na afloop kan je nog jaren terug kijken naar de meest hilarische foto’s en filmpjes!

Uniek: vt-entertainment Tilburg heeft  ook speciale kinder Bubbel Ballen. Deze Bubbel Ballen zijn speciaal gemaakt voor kinderen die kleiner zijn dan 1,50 meter. Zo kunnen niet alleen volwassenen genieten van dit hilarische spel, maar is het ook een zeer geschikt klassen-uitje, junior sport-uitje of kinderfeest. De kinder Bubbel Ballen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5/ 6 jaar en zijn te gebruiken tot en met 11 jaar. Vanaf 12 jaar raden wij de ‘normale’ Bubbel Ballen aan.

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram